ettsmåbarnsliv

Alla inlägg den 19 april 2011

Av Johanna Mokvist - 19 april 2011 20:58

.. att jag skrev för några veckor sedan att någon hade snott Lukas fårfäll ur vagnen? Det fick han av min farmor Gun strax efter han föddes. Idag fick vi ett nytt! Hon är lite smått galen min farmor, det är ett äkta fårskinn och kostar över 800 kronor! Dock kommer kanske inte Lukas ha någon användning för det mer, utan det blir snarare bebisen som får ligga på det i sommar. Är ju det som är så bra med just äkta fårskin, bra på sommaren OCH vintern! Perfekt!


Nu är det bara bebis som fattas! Men vi får vänta mellan 8-12 veckor innan vi får träffa den lilla livliga krabaten i min mage. Lukas "pratade" med den igår genom magen (med ganska hög stämma) och oj vad den sparkade och buffade där inne! Lukas är heller inte snål med pussar och kramar på magen, sötnos där!


Nu ska jag roa mig med något vettig, kanske ett distanstest för typ 100:e gången idag! Vill man ha körkort får man minsann ligga i!


BebisLukas på det sköna fårskinnet! 


Gonatt på er gott folk!

Av Johanna Mokvist - 19 april 2011 14:16


Vad tiden rusar iväg! Har i säkert 1½ veckas tid tänkt att jag ska uppdatera här, men tiden finns inte, eller lusten heller för den delen. Finns så mycket annat nu som är roligare.


Vi har fullt upp med radhuset, i helgen blev vardagsrummet fördigtapetserat, och jag bara älskar fondväggen som vi har! Om man kan förälska sin i en tapet så är jag utan tveken förälskad i denna. Igår blev jag äntligen klar med måliningen av väggarna i vårat sovrum, så nu har vi en ihopskruvad säng, äntligen! Nu ska det bara piffas upp på andra sätt sen är det klart. Nästa projekt blir att måla rummet som bebisen ska ha. Jag vill verkligen komma i ordning, speciellt nu när den underbara våren är här, så att vi istället kan vara ute och njuta varje lediga stund som ges.


Lukas trivs som fisken i vattnet här, han har redan skaffat sin kamrater här och är numera ute mer eller mindre hela tiden. Igår var han ute nonstop (med undantag för middagen) mellan 15-19.30 Underbart, och precis som det ska vara!


Har nyss haft min farmor Gun och kusin Tindra här på lite fika, och nu ska jag hämta Lukas. Vi ska ta en sväng ner på stan för att först titta på fontänten (väldigt kul tydligen) sen var det lite loppis på torget såg jag. Innan vi trampar hemmåt sen ska vi nog ta en sväng till sjukhuslekparken också.


Inom kort ska jag lägga upp lite bilder på hemmet, om intresse finns? :)


Ha nu en fin dag i det underbara vårvädret!!

Presentation


En virrig och småtokig mamma med kort tålamod till Lukas, Klara och Oskar. Bloggar om vår vardag och lite därtill. Här kan du läsa allt om spilld mjölk, gap&skrik, bus, trots, tokiga ord och också om en himla massa kärlek till tre små vilda barn. Med oss

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards