ettsmåbarnsliv

Alla inlägg den 3 januari 2012

Av Johanna Mokvist - 3 januari 2012 20:23


Idag har vi en treåring här hemma. Vår fina pojke Lukas har fyllt år dag!


Tänk att det är tre år sedan han kom till oss den där kalla vinternatten, och att vi har varit mamma och pappa i tre år till honom! Helt fantastiskt. Det är verkligen en berg och-dalbana att vara förälder till denna pojke (precis som det säkerligen är att vara det till alla barn), det växlar mellan att vara helt underbart till att stundvis vara otroligt krävande. Tur är det väl att allt det underbara man får ut av det gör att det är värt varje sekund. Ord kan inte beskriva hur mycket jag älskar min fina, envisa, glada och snälla pojke!


Hans dag startade med att vi väckte honom genom att sjunga och komma in till honom med en bricka med saker på som han tycker om samt en drös av presenter. Han blev mycket glad och sprallig såklart! :) Förmiddagen har sedan spenderts med att förberda inför främmande och fika! Först in var Emma, Emelie och Vince, min farfar Hasse och Berit och med sig hade det mycket bra presenter till honom.


Det bjöds på prnsess(prins)tårta som jag hade bakat och olika kakor samt cupcakes.


På eftermiddagen kom även Lukas farmor och farfar och senare även mormor och Henric. Ännu mer presenter blev det och han var verkligen i eld och lågor här hemma.


Nu är vi mätta och belåtna efter massvis av fika under dagen. Kalaspojken sover gott och kommer säkerligen att drömma om alla sina fina presenter och om denna dag!


I morgon är en annan dag med ett spännande besök som jag både ser fram emot och inte (nervöst)!


Ostrullar, vindruvor, choklad, oboy och en kaka!


Klara redo att väcka födelsedags-brorsan!



     


 



       


Ett stort tack till alla nära och kära som kom och firade vår pojke idag!

Presentation


En virrig och småtokig mamma med kort tålamod till Lukas, Klara och Oskar. Bloggar om vår vardag och lite därtill. Här kan du läsa allt om spilld mjölk, gap&skrik, bus, trots, tokiga ord och också om en himla massa kärlek till tre små vilda barn. Med oss

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards