ettsmåbarnsliv

Alla inlägg den 6 januari 2012

Av Johanna Mokvist - 6 januari 2012 11:21


Det händer grejer här hemma må ni tro!

Som jag skrev igår har Klara fått två tänder, idag fixade jag ett "bildvbevis" på det.


 


Med vår stora vilding händer det också grejer, han är blöjfri om dagarna och har varit det sedan mellandagarna. Han har ju varit så himla envis med blöjan och har mer eller mindre vägrat att kissa på pottan/toaletten. För att skynda på det hela lite "kom jag på" att vi kunde skaffa ett stjärnsystem till honom. Det gick ut på att så fort han gått på toaletten fick han sätta upp en stjärna på ett tabell med rutor, och när han hade fått fem stjärnor på rad fick han en liten överraskning i stil med en studsboll, målarblock, glitterpennor osv. OCH DET FUNGERADE! Han är så duktig och olyckor sker mer eller mindre aldrig!


Blöjan på natten är oftast torr så det dröjer inte länge innan vi vågar oss på blöjfria nätter också. Så himla skönt, och vad stor han känns nu.


 


Just nu har jag liten ensamtid här hemma med min kära vän kaffet. Klara sover och mina grabbar är och handlar lite. På eftermiddagen ska det lämnas ut kalaskort, min farmor Gun kommer för att fira Lukas i efterskott och så blev det tal om att Lukas skulle leka med kompisen också.


Ikväll blir det väl fredagsmys med... hmm, frukt.. Det är faktiskt helt ärligt ganska tråkigt att vara nyttig men vill man få bort gravditetsdallret får man lida lite!


Trevlig helg på er!

Presentation


En virrig och småtokig mamma med kort tålamod till Lukas, Klara och Oskar. Bloggar om vår vardag och lite därtill. Här kan du läsa allt om spilld mjölk, gap&skrik, bus, trots, tokiga ord och också om en himla massa kärlek till tre små vilda barn. Med oss

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards