ettsmåbarnsliv

Alla inlägg den 5 mars 2012

Av Johanna Mokvist - 5 mars 2012 09:38


I morgon eftermiddag bär det av till Sälen igen. Det är ett år sedan sist vi var där. Förhoppningsvis kommer vi att ha det riktigt kul. Lite kalabalik lär det ju dock bli med fyra vuxa och fyra barn, det är liksom omöjligt att det inte blir det någon gång.


Tanken är att vi ska åka i morgon framåt kvällen så att barnen kan sova i bilen så mycket som möjligt för att sedan bara fortsätta sova när vi är framme. Hoppas att det kommer att fungera!


Vi kommer sedan att turas om att åka skidor de olika dagarna, och det kommer ju bli väldigt spännande för mig med tanke på att jag stått på ett par skidor en gång förut och då "störtade" jag ner i full fart på en parkering :) önska mig lycka till! Sist vi var där åkte jag ju inte för då låg Klara i magen. Magsjuk var jag också, det hoppas jag slippa denna gång!!


Ikväll ska det packas, jag trodde jag skulle vara ledig så att jag kunde ägna hela kvällen åt packningen men tji fick jag, det ska visst jobbas. Tur att jag trivs med arbetet! Jag får helt enkelt packa in på småtimmarna istället!



Sälen förra året:

 


 


Två grabbar om var mindre för ett år sedan minsann!  




Vill också säga hur tacksam jag är över att ha en sådan fin vän som ställer upp som kattvakt! Emma såklart! Vad vi än gör, hur ofta i än är borta så ställer hon alltid upp på det. Idag ska jag åka till glasbanken och köpa en flaska vin till henne som tack!



Adios på er!

Presentation


En virrig och småtokig mamma med kort tålamod till Lukas, Klara och Oskar. Bloggar om vår vardag och lite därtill. Här kan du läsa allt om spilld mjölk, gap&skrik, bus, trots, tokiga ord och också om en himla massa kärlek till tre små vilda barn. Med oss

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards