ettsmåbarnsliv

Alla inlägg den 30 mars 2012

Av Johanna Mokvist - 30 mars 2012 09:48


..eller?

Jag har aldrig gillat det där uttrycket! Jag tycker faktiskt att livet ÄR en dans på rosor. Ni vet, lite taggit men endå fint.



Pappa M börjar känna av tröttheten som kommer när man är pappa"ledig" med dessa två! 


Sitter här hemma i köket med färg i håret, igen.. Jag börjar bli gårhårig tror jag. Lukas är och busar av sig på dagis, Klara sover och M sitter och tittar på Futurama som jag inte är ett stort fan av. Jag har varit hemma hela den här veckan, jag har varit (är) ordentligt förkyld och har varit sängliggades men nu är det på bättringsvägen.


I eftermiddag tar jag barnen och går bort till min mamma och deras mormor. Vi "flyttar" in där över helgen då pappa M ska renovera våran hall (ÄNTLIGEN), bort med det gröna och med den tråkiga furufärgade trappan! Kommer att bli mycket kul att se resultatet när det är färdigt.


Tanken var att det skulle vara en helt ledig helg men igår ringde chefen och undrade om jag kunde jobba i morgon natt, och eftersom jag gillar att jobba kunde jag inte säga nej, men det löser sig med allt det anda i alla fall. Påtal om jobb så börjar jag gå på schema på 70% från och med den första maj! Jag är så glad över det och att jag hittat något som jag verkligen trivs med!


Nu är det dags att duscha ut färgen! Hoppas att ni alla får en trevlig helg.



Mina solstrålar! 


Presentation


En virrig och småtokig mamma med kort tålamod till Lukas, Klara och Oskar. Bloggar om vår vardag och lite därtill. Här kan du läsa allt om spilld mjölk, gap&skrik, bus, trots, tokiga ord och också om en himla massa kärlek till tre små vilda barn. Med oss

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards