ettsmåbarnsliv

Alla inlägg den 3 februari 2013

Av Johanna Mokvist - 3 februari 2013 20:47

Så lider söndagen mot sitt slut! Barnen sussar sött, och som jag skrev tidigare hamnade Lukas på sängplatsen bredvid mig! Det krävdes inte mycket övertalning för att få honom i säng ikväll :)

Själv sitter jag nermyst i soffan under en filt. Nyss duschat och målat naglarna. Nu inväntar jag "Spårlöst" på tv innan jag ska krypa ner bredvid min lilla prins. Fick ett sms av mannen (haha, konstig känsla att skriva) som har landat i Bryssel och är på hotellet!

I morgonbitti blir det äggfrukost på Lukas önskemål och sen 1-årskalas hemma hos lille Elliot! Blir säkerligen en bra dag i morgon.

Kram och snart godnatt!

Av Johanna Mokvist - 3 februari 2013 13:26


Det rycker minst sagt i mitt "boa-sinne" nu, ni vet som det kan göra när man är gravid på slutet? Det ska rensas, fixas och sorteras överallt! Idag tog jag tag i barnens urväxta kläder, skjuss upp på vinden för en del och försöljningen för andra. Klara var en riktigt bra hjälpreda.... Eller kanske inte! Hon tyckte att alla kläder skulle mosas ner i kartongerna. Lukas var till bättre hjälp, han ritade vid sitt skrivbord :), han vet att mamman vill sköta sånt själv!


Nu har mannen i huset åkt i väg på "jobbresa" till Bryssel och kommer hem igen om en vecka. Jag är så blödig numera så fällde en och annan tår när vi sa hejdå i hallen. Jag avskyr verkligen att vara själv hemma, speciellt på nätterna. Känns att andra hälften fattas! Inatt har jag i alla fall lovat Lukas att han ska få sova bredvid mig, mysigt! Klara rumlar runt så mycket så hon får nöja sig med sin säng!


Hoppas att veckan ska rulla på fort, det är bra med mycket inplanerat och det har vi!



Dagens hjälpredor!

   

Presentation


En virrig och småtokig mamma med kort tålamod till Lukas, Klara och Oskar. Bloggar om vår vardag och lite därtill. Här kan du läsa allt om spilld mjölk, gap&skrik, bus, trots, tokiga ord och också om en himla massa kärlek till tre små vilda barn. Med oss

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards