ettsmåbarnsliv

Alla inlägg den 7 maj 2011

Av Johanna Mokvist - 7 maj 2011 18:46


Nu sitter vi i soffan igen, jag och herr Lukas. Eftermiddagen har varit fullspäckad av diverse ting!


Lukas fick välja middag ikväll, och valet blev korv med bröd (trots att han inte tycker om det så mkt!) och han äter ju minst sagt på sitt egna lilla vis, närmare bestämt korven och brödet separat, och lite makaroner till ville herren ha också!

Nu intar vi lördagsgodiset, Lukas fick idag för första gången köpa eget lördagsgodis, och plocka i det själv i påsen. Resultatet blev 5 godisbitar och en väldigt glad pojke!


Nu borde pappan i huset vara på ingång när som helst. Gissar på att han är trött när han ramlar in, han had visst inte kommit i säng förrens runt 4 i natt!


   


   


Nu kom pappan! :) :)

Av Johanna Mokvist - 7 maj 2011 10:10

 

Även Liña njöt av solen som tittade fram lte igår. Och så sömning hon blev av värmen!

Av Johanna Mokvist - 7 maj 2011 09:53


Idag är vi ena riktiga fuskisar, jag och Lukas. Vi sitter i soffan med pyjamas på fortfarande! Och klockan är tio... Det kan vi gott få unna oss någon gång, så skönt att strunta i allt som har med stress att göra. Vi tar tag i dagen i eftermiddag istället, då ska vi cykla till MAXI och inhandla diverse saker till tårtan som jag ska baka i morgon. En tur till lekparken lär vi hinna med också.


Lukas vaknade redan 5.45 i morse, tji fick jag som trodde att han skulle sova länge eftersom han kom i säng ganska sent. Vi var nämligen hemma hos min mamma igår och kom hem runt 20.30 Lukas var i eld och lågor hos mormor igår, han fick nämligen Alexanders gamla minimotorcykel som drivs på el. Jag vet inte hur länge han åkte runt på den där och sken som en sol! Den ska vi absolut hämta hem i dagarna.


Nu ska vi snart lägga upp lite gardiner, sätta på en maskin med tvätt och sen är det snart dags att börja förbereda lunchen.


 

Denna fina väggtext pryder numera väggen i vardagsrummen. Fina och sanna ord!


Lukas är mitt uppe i sin fruktstund i detta nu. Äpple ska det vara!

Presentation


En virrig och småtokig mamma med kort tålamod till Lukas, Klara och Oskar. Bloggar om vår vardag och lite därtill. Här kan du läsa allt om spilld mjölk, gap&skrik, bus, trots, tokiga ord och också om en himla massa kärlek till tre små vilda barn. Med oss

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards