ettsmåbarnsliv

Alla inlägg den 20 juni 2013

Av Johanna Mokvist - 20 juni 2013 21:47


Äntligen har vi landat i det nya hemmet! Det har varit ett par hektiska dagar med väldigt mycket att göra, precis som det är vid en flytt. De stora barnen har sovit hos sina farföräldrar i två nätter, och det var guld värt, annars hade det blivit mycket mer stressigt! Än står det kartonger huller om buller, inget är uppsatt osv. Men så får vi leva ett tag, vi måste ju kunna njuta av sommaren och barnen också! Känns inte jättelockande att "göra i ordning" heller då vi ska renovera de flesta rum samt riva ut hela köket inom kort.


Det har ju verkligen varit ett par kanondagar nu med strålande sol! Barnen har lekt här ute hos oss hela dagarna. Plaskat i poolen, hoppat studsmatta och myst på en filt under våra äppelträd. Det är bara att NJUTA! 

 

     

 

I morgon är det midsommarafton. Den ska vi fira ute hos svärföräldrarna i Hulta, det gör vi varje år. Ska bli trevligt och gott med all den goda maten och tårtan som serveras! Ska bli skönt att koppla bort allt som har med flytt att göra i morgon. Jag städade större delen på Sabygatan idag, men mer är det kvar och det ska jag ta tag i nu efter midsommarhelgen!


Nu ska jag och Martin ta något gott och sätta oss ute på altanen, barnen sover sedan en stund tillbaka! Lukas fick vara uppe extra länge idag och mumsa på en glass innan läggdags, så är det ju med "sommarlov" och allt!


 


Hoppas att alla ni har trevligheter att se fram emot i morgon!

Kommer nog ett inlägg i morgonkväll med lite midsommarbilder, bildgalen som jag är!

Presentation


En virrig och småtokig mamma med kort tålamod till Lukas, Klara och Oskar. Bloggar om vår vardag och lite därtill. Här kan du läsa allt om spilld mjölk, gap&skrik, bus, trots, tokiga ord och också om en himla massa kärlek till tre små vilda barn. Med oss

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards