ettsmåbarnsliv

Alla inlägg den 30 september 2012

Av Johanna Mokvist - 30 september 2012 13:16


Sedan jag blev gravid med "trean" så är jag så enormt sugen på plankstek hela tiden. Kan vakna upp mitt i natten efter ett rejält sug efter just plankstek, galet! I vilket fall har vi nu fått låna plankor av svärföräldrarna så ikväll ska jag och M äta hemmagjord plankstek :) spännande, det är första gången vi försöker oss på det!


I förmiddags var vi i badhuset hela familjen. Klara var sur genom nästan hela badstunden, förutom när vi kasta boll till varandra allihopa. Lukas plaskade på som vanligt, han är ett riktigt blötdjur, och har alltid varit! Jag och Lukas avslutade badbesöket med en stund i bastun, skönt!


Nu har vi käkat lite lunch. Nu är det mysstund i soffan en stund för mig och Lukas medan Klara sover och pappa M tränar. Sedan blir det handling!


I morgon startar den "riktiga vardagen" för oss. Pappa M börjar jobba. Själv jobbar jag kväll så det blir en kortis för barnen på dagis i morgon (2 timmar), och på förmiddagen kommer Mia hit på lite kaffe.


Trevlig söndag på er!

Av Johanna Mokvist - 30 september 2012 08:40

Om någon har ett tips att dela med sig så är det mycket tacksamt! Klara har sedan cirka två veckor tillbska blrjat dra andra barn i håret, speciellt småflickor med långt hår. Detta är inte ett dugg kul, och synd om dem små som får ont såklart!

Oftast gör hon detta om något barn ex. Tr en leksak i från henne. Jag läste tt det inte är helt ovanligt att barn i hennes ålder kan göra så, just för att dem inte kan uttrycka sig verbalt. När hon gör denna dumhet säger vi till henne direkt och tar bort henne därifrån. Ibland blir hon ledsen och ibland fnissar hon bara åt våra "ajabaja". Hon är snabb som tusan, så jag vill inte lämna henne själv bland andra små!

Snälla någon, kom m något jättebra tips! Jag både skämms för hennes beteende och blir ledsen! Lukas sysslade aldrig m sådant så det är helt nytt för oss.

Presentation


En virrig och småtokig mamma med kort tålamod till Lukas, Klara och Oskar. Bloggar om vår vardag och lite därtill. Här kan du läsa allt om spilld mjölk, gap&skrik, bus, trots, tokiga ord och också om en himla massa kärlek till tre små vilda barn. Med oss

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards