ettsmåbarnsliv

Alla inlägg den 6 augusti 2010

Av Johanna Mokvist - 6 augusti 2010 22:31


Även den finaste raskatten har sina dåliga sidor. Knäppte en bildserie på Poqita förut när hon kände för att visa sin lite mindre bra sida! :)


Njut och skratta, det gjorde jag, skrattade alltså!


 


Ja jösses!

Av Johanna Mokvist - 6 augusti 2010 21:26

Som jag visade er tidigare så köpte jag en prydnadsängel åt Lukas hylla tidigare idag. Nu pryder den hyllan och jag tycker att den är SÅÅ fin. Martin därimot rynkar bara på näsan, som allt som har med inredning att göra.


Precis innan Lukas vaknade från sin eftermiddagslur kom Emma för att hämta Ziza som blev överlycklig över att se sin matte igen. Vi hann med en kaffe innan det var dags för henne att dra sig vidare hemmåt. Vi tog bilen upp till Möbel Magasinet för att kolla på en soffa som jag blivit förälskad i. Martin tyckte också att den var fin, men dessvärre är den för lång för vårat vardagsrum då Martin har sitt monsterakvarie längst en hel vägg!! Men så småningom ska vi flytta till något större och då hoppas jag att "min" soffa finns kvar!


Efter att ha gått och önskedrömt lite bland alla fina möbler tog vi bilen vidare till 4H som precis var påväg att ta in alla djur. Lukas hann i alla fall se hönorna och grisarna en stund. Vidare hem till Susanne som hade rensat sin vind och hittat massor av gamla leksaker och kläder som Lukas kusiner haft. Med oss hem fick vi en liten spis+tillbehöv, bilar, pussel, saker som LÅTER samt lite bra dagiskläder. Bugar och bockar! Lukas var sysselsatt under hela kvällen innan läggdags :)


Jag och Martin har kikat på en film och ätit fläskfilé och hasselbackspotis. Snart blir det sängen för i morgonbitti bär det av till Hulta.


Bjuder en liten blandad bildbomb från dagen.



   

 

 

 


Visst var kattmagneterna fina? ;) Passar mig utmärkt som är så kattgalen!!

Och Lukas, min lilla underbaring med sina älsklingsdjur hönorna!




Av Johanna Mokvist - 6 augusti 2010 13:29


Nyss hemkomen efter en tur på diverse affärer. Lukas sover sin middagslur och Martin är hemma så jag passade på att få lite ensamtid för lite mindre shopping. Köpte bland annat en jättesöt ängel som ska få pryda Lukas hylla på hans rum.


Idag är somsagt Ziza hemma hos oss. Det fungerar bra, men lite hemlängtan har nog lilla vovvedamen. Vilken tur för henne att matte Emma kommer snart. Poqita tycker att det är skitkul med en lekkompis, dessvärre verkar inte Ziza vara upplagd för lika mycket bus som henne.


I morse tog vi 1 timmes promenad innan frukost. Ziza ville inte gå, så det slutade med att hon satt i korgen under vagnen. Sen fick det bli badhuset i 1 timme, lika kul som alltid. Gäller att passa på nu innan jobb, plugg och dagis.

Vad eftermiddagen har att ge vet jag inte riktigt, mer än att vi ska bort till Martins syster och få lite begagnade leksaker, bland annat en liten spis :). Ikväll skulle det vara gott med lite alkoholhaltig dryck, kanske en baccardi brezzer i detta underbara väder.


 

 

Hund & katt.



Tidigare månad - Senare månad

Presentation


En virrig och småtokig mamma med kort tålamod till Lukas, Klara och Oskar. Bloggar om vår vardag och lite därtill. Här kan du läsa allt om spilld mjölk, gap&skrik, bus, trots, tokiga ord och också om en himla massa kärlek till tre små vilda barn. Med oss

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4 5 6 7 8
9 10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<<
Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards