ettsmåbarnsliv

Alla inlägg den 9 augusti 2010

Av Johanna Mokvist - 9 augusti 2010 21:17



   


Cool vagnkille redo för en runda på stan! DU gör mitt liv till det bästa lillemannen min!   

Av Johanna Mokvist - 9 augusti 2010 21:01

Jag och Lukas hat haft en riktigt bra dag tillsammans.  Det är så mysigt att bara vara han och jag såhär ibland. Det är ju faktiskt inte ofta det händer, och det är så annorlunda mot när både jag och Martin är hemma tillsammans med honom.


Han skulle såklart sova jättelång middagslur idag, han som nu förtiden brukar sova 1½ skulle istället sova 3 timmar. Jag satt och väntade och väntade på att han skulle vakna. Så typiskt att han ska sova länge när man inte vill att han ska det! Tillslut vaknade han i alla fall, då tog vi vagnen ner till stan. Jag inhandlade lite saker inför pluggstarten. Sen mötte vi upp pappa Martin.


Det fick bli en kväll inne eftersom att regnet bara öste ner. Lukas har badat och lekt med sin pappa. Jag har donar och fixat i hemmet. Efter  badet var det läggdags för lillungen, men han ville minsann inte sova. Han låg bara och ropa "Mammaaaaaaa" inne från rummet. Vi satt och tittade på en dålig film så han fick komma upp och mysa med oss i soffan en stund innan han tillslut somnade.


Jag funderar på att gå och sova redan nu, är så himla trött. I morgon väntar 4H och möjligen badhuset. Martin ska jobba så vi får roa oss själva!


Såhär hittade vi Lukas tidigare dag innan middagen. Han fick sitt och rita på ett papper, helt plötsligt ville han visst testa och måla på lilla magen också!

(ser nu att den svartvita bilden ser lite groteskt ut :/)

 

 

Som vanligt hade vi lite bus på Lukas rum innan det var dags för läggdags. Poqita ska vara med hela tiden naturligtvis! Går inte en sekund utan att hon springer efter oss. Undrar vad hon ska säga om en vecka då den andra lilla kattdamen flyttar hem hit! :)


Gonatt!

Av Johanna Mokvist - 9 augusti 2010 14:35


Idag har Lukas fått lite höstnytt till garderoben. Han växer otroligt snabbt nu och alla hans kläder som han kunde ha i vintras/våras är för små nu. Det blir mycket shopping för oss med andra ord. 


   


Fleecetröjan är ju hur bra som helst att ha när det börjar bli lite kyligare i luften, men endå inte riktigt så kallt att en jacka behövs. Byxorna är något nytt, de är ju röda! Det kan vara kul att testa lite andra färger faktiskt. Bodyn var på rean så den fick åka med :)

Av Johanna Mokvist - 9 augusti 2010 14:28


Nu är veckan här som många katrineholmbor längtar efter. Den årliga Katrineholmsveckan. Det som lockar folk mest måste ju vara öltältet och kk-joggen.


Jag och Martin hade tänkt ta oss en sväng ner på öltältet någon dag. Säkerligen i helgen. Martins föräldrar vill väldigt gärna ha Lukas så då kan vi ju passa på. Lukas har aldrig tidigare sovit hos Farmor och Farfar, men det ska nog gå bra i alla fall.


Gissar på att vi tar en sväng ner på stan i morgon också för att kolla på alla joggare. Om vädret är fint vill säga!



 

Lukas med sin Farmor.

Av Johanna Mokvist - 9 augusti 2010 13:07


I morse tog jag och Lukas en morgonpromenad efter att ha vinkat av pappa Martin som åkte till Norrköping för att jobba. Efter en timmes promenad gick vi hem för lite frukost, efter det gjorde vi oss i ordning för att gå och hälsa på en stund på dagis.


Fånig som jag är trodde jag att han skulle vara jätteblyg och mammig. Det var han bara i 5 minuter max, sen struntade han fullkomligt i mig. Jag stod mest där på dagisgården och såg fånig ut. Lukas sprang omkring och lekte med alla andra barnen, grävde i sandlådan och sprang omkring. Så det var ju lyckat! Det kommer att gå kanon för honon där i höst. Fröknarna tyckte att han hade växt mycket under sommaren och att han pratade mycket.


Nu har vi ätit lite lunch efter en sväng nere på stan. Lukas sover sen 40 minuter tillbaka och jag städar. Förutom nu då när jag tar en liten bloggpaus.


När lillemannen har vaknat ska vi ta cykeln upp till lövåsen och målaraffären. Här ska det målas vitt! :)


 

 


Nu väntar toaletten som vill bli städad! 

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


En virrig och småtokig mamma med kort tålamod till Lukas, Klara och Oskar. Bloggar om vår vardag och lite därtill. Här kan du läsa allt om spilld mjölk, gap&skrik, bus, trots, tokiga ord och också om en himla massa kärlek till tre små vilda barn. Med oss

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4 5 6 7 8
9 10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<<
Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards