ettsmåbarnsliv

Alla inlägg den 13 januari 2011

Av Johanna Mokvist - 13 januari 2011 19:11


I helgen fyller min kära farmor Gun 70 år. Det ska naturligtvis firas! Min farmor är en av de få personer som alltid har funnits vid min sida, hon har alltid ställt upp, men precis allting. Och jag vet, att så länge hon lever kommer fortsätta med det. Man kan helt enkelt inte önska sig en bättre farmor än just den jag har! Hoppas jag får ha henne vid min sida i väldigt många år till!


Till min förvåning rinde min syster mig ikväll och undrade lite över firandet, så det verkar som att även hon och min bror ska med dit och gratta henne. Och det är alltid kul, då vi väldigt sällan ses. Har liksom blivit så, och kommer nog alltid att vara så också tyvärr.


 




Nu ska jag dyka ner i sängen för att läsa den spännande boken! Det dåliga med att läsa i sängen är att man blir söming fort, men nej, sitta i soffan det vill jag inte!



Ha en fin kväll!

Av Johanna Mokvist - 13 januari 2011 13:43


Nyss hemkommen från skolan. Har jobbat järnet hela förmiddagen och blivit klar med tre uppgifter. Det känns strålande! Sen blev jag hemskickad då jag inte har något att göra förrens i morgon.


Påvägen hem stannade jag till inne på Busbjörnen för att handla två nya böcker till Lukas. Han är helt tokig i att läsa. När man läst klart en bok säger han bara "annan bok" för att sen springa om hämta en hel hög. Samma är det på dagis :) så nu var det häg tid att införskaffa lite nytt.


Nu ska jag äntligen börja läsa andra delen i Hammarbyserien "Mamma, Pappa, Barn" och även göra en skoluppgift på den. 


En annan sak, visst är det otroligt störande när man hälsar på en person och den svarar "hej" tillbaka och låter som någon som har en stor socka i munnen!? Otrevlig och mumlig! Fy vad jag hatar sånt. Man kan i alla fall försöka låta trevlig, det hör väl till folkvett, eller? Annars är det ju fritt fram att tala om vad som är fel, om det nu skulle ligga en anleding bakom det trista "hejet"..



Nu väntar boken, och ett stort glad juice.


Presentation


En virrig och småtokig mamma med kort tålamod till Lukas, Klara och Oskar. Bloggar om vår vardag och lite därtill. Här kan du läsa allt om spilld mjölk, gap&skrik, bus, trots, tokiga ord och också om en himla massa kärlek till tre små vilda barn. Med oss

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13 14 15 16
17 18
19
20
21
22 23
24 25 26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards