ettsmåbarnsliv

Alla inlägg den 5 mars 2011

Av Johanna Mokvist - 5 mars 2011 20:27


Nu har gästerna åkt hem för lite god natts sömn. Lukas ville naturligtvis inte att Linnéa skulle åka men gick med på det när vi sa att han kanske ska få åka dit i morgon. Vi ska till Norrköping i morgon för att hitta de sista möblerna, och tanken var att det är roligare för Lukas att göra något annat då, plus att jag kan få chansen att köra! =) Två flugor i en smäll! Vi får se hur vi gör..


Nu ska M och jag fortsätta titta på skräckisen "Rose Red" som vi påbörjade igår. Med tanke på att den är 4 timmar lång så är det bra att dela upp den om man är en trött småbarnsförälder. Mätta och belåtna är vi också effter både pizza och kladdkaka m. grädde.Barnen fick plättar m. syld och glass, även lite lördagsgodis slank in i de små munnarna!


 

Lilla Svea vill man bara "äta upp" så himla söt och go!



 

Sötaste busungarna i full fart med lördagsgodis! Och oj vad de har lekt ikväll! <3   




Go kväll på er!

Av Johanna Mokvist - 5 mars 2011 16:12


Passande bild på livet just nu! :)

Jag skrattar alltid så gott åt denna bild!


Bilden är tagen ur "Trotsboken", hur bra som helst och helt klart läsvärd om man har små trotsungar!


Av Johanna Mokvist - 5 mars 2011 16:05


Snacka om slöar-lördag för min del! Jag har bara gått omkring här hemma hela dagen och plockat och haft mig. Pojkarna mina tog bilen mot badhuset i morse så de har ju varit lite mer aktiva.


När M kom hem från träningen sa han "förresten, jaghar lovat att Poyan ska få kladdkaka sen"... Här lovas det bort grejer, och så får jag slava i köket! ;) Nu är den i alla fall färdig och står och luktar mumma från köket. Pizza lär det väl bli ikväll också, och bus med alla busungar.



   



Vad ni än ska hitta på helgen så hoppas jag att den blir bra!

Av Johanna Mokvist - 5 mars 2011 08:38


Hallå alla hormoner som bor i min kropp!!! Jag ska inte föda barn förrens om 17 veckor, och min 2-åriga son är inte i behov av BRÖSTMJÖLK!! Så nu tycker jag ni kan ta och lugna ner er lite och låta mig slippa använda amningsinlägg redan, det kommer jag få nog med sen!


Tack!


(med Lukas i magen kom bröstmjölken redan i vecka 13, så jag ska egentligen inte gnälla)

Presentation


En virrig och småtokig mamma med kort tålamod till Lukas, Klara och Oskar. Bloggar om vår vardag och lite därtill. Här kan du läsa allt om spilld mjölk, gap&skrik, bus, trots, tokiga ord och också om en himla massa kärlek till tre små vilda barn. Med oss

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5
6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards