ettsmåbarnsliv

Alla inlägg under oktober 2012

Av Johanna Mokvist - 15 oktober 2012 08:38


Det slog mig igår hur STOR Klara börja att bli! Snart 15 månader, det är ju helt galet, och detta tycker jag har hänt så fort. Hon känns verkligen så ny här i vår familj och så ska HON bli storasyster inom kort. Ja jösses!


   

Av Johanna Mokvist - 15 oktober 2012 08:29


Igår trotsade jag och barnen regnvädret och tog oss en tur till lekparken. Inomhus blir vi alla som monster efter en stund så regnet gjorde oss inget. Vädret ser ut att bli detsamma idag men idag hinns inte lekparken med, det får bli en promenad ner till stan istället för att uträtta lite ärenden samt kolla på barnkläder på rean, Klara behöver nya bodys.


Efter lunch och vila idag väntar dagis och jobb. Kan vi nog behöva!


Påtal om något helt annat så närmar sig ultraljudet nu med stormsteg :) tre dagar kvar tills vi får se vårt tredje hjärta sprattla runt på skärmen. Jag känner h*n mer och mer för ar dag som går, för några dagar sedan bara så tvekade jag på om jag verkligen kände något men nu är jag helt hundra. Att det skulle ta så långt som till vecka 18 med tredje barnet trodde jag inte.


Ne, nu blir det en kopp kaffe och bus med barnen innan vi går ut!


 

I lekparken igår. Mina fina kiddos <3 

Av Johanna Mokvist - 13 oktober 2012 13:24

Det känns verkligen i luften att hösten är här nu! Än så länge är det ganska mysigt :)

Av Johanna Mokvist - 13 oktober 2012 13:21

Tänk om en annan kunde få lata sig som katten i helgen!

Det blir inte att ligga på latsidan inte, även om jag skulle vilja, denna förkylning är hemsk och envis. Pappa M åkte just iväg mot sthlm för kryssning. Jag och barnen mina ska snart gå bort till deras mormor för middag och lite mys. Lukas är för övrigt i eld och lågor, vi har nämligen bäddat m hans sängkläder i vår säng, han ska få sova bredvid mig inatt! Att så lite kan göra honom så glad :)

Hoppas att ni alla får en trevlig helg!

Av Johanna Mokvist - 12 oktober 2012 12:59


Jag har gått och fått en riktigt hemk huvudvärk som inte vill ge med sig.. Det är verkligen så att det dånar i huvudet! Gissar på att det hänger ihop med min envisa förkylning. Igår sov jag mer eller mindre hela dagen efter jobbet, M fick till och med komma hem från jobbet tidigare för att ta hand om barnen. I morse när jag vaknade var den kvar, MEN så kom min goa farmor hit och då försvann den.. Märkligt!


Och vilken farmor hon är sen. Eller ja, gammelfarmor till barnen. Dem är som galna i henne, precis som jag var som barn. Bus soch stoj nonstop! Med sig hade hon glass och en fin blomma, och så hjälpte hon mig en hel del här hemma vid lunchen. Guld värt! <3

 

 

Suddig kärlek!

 


Nu ska jag kurera mig här i soffan med Lukas medan Klara sover en stund. Måste se till att vara frisk i morgon då pappa M sticker iväg på kryssning i ett dygn. Att vara sjuk och ensam med barnen är ingen höjdare alls! 



Av Johanna Mokvist - 8 oktober 2012 13:45

   


Världens sötaste tjej busar med sin farfar! <3 

Av Johanna Mokvist - 4 oktober 2012 09:50


Jag får spader på detta regnrusk.. Jag hoppas innerligt att det har avtagit i eftermiddag, måste ner på staden för att göra det jag inte hann igår. Och inte bara därför, jag vill inte spendera dagen inne. Det lutar nog tyvärr till att det blir en "hoppa-i-vattenpölar-dag"! Det mindre bra med hösten om jag får säga mitt.


Barnen är på dagis, och jag roar mig med teorin idag igen. Igår kväll hjälpte M mig lite, guld värt! Så nu är jag på rätt lina tror jag. Ska hoppa in i duschen nu snart och sedan hämta mina två bustroll.


Idag är det ju kanelbullens dag också! Jag är ingen bra bullbakerska så det får bli köpta bullar. Någon som kommer och gör oss fikasällskap idag kanske?


 

Två vilda barn innan dagis i morse.... Klara tycker väldigt mycket om sitt lektält. Tummen upp för det!

Av Johanna Mokvist - 3 oktober 2012 11:02


Eller måste jag skriva "FÖRSKOLE-HÄMTNING"? :) Det är ju så himla viktigt för vissa det där med att rätt ord ska användas. Här hemma kallar vi det för dagis i alla fall!


Barnen har varit där i 3 timmar idag, eftersom jag är ledig idag fick de gå som 15-timmarsbarn idag, bara för att Klara ska komma in i rutinerna och inte tappa allt för mycket efter inskolningen.


Jag har som skrivet pluggat körkortsteori, och förberett lunchen. Inte kul att laga mat med en trött och sur 1-åring inte. Eftermiddagen blir väl lugn och när Klara har sovit middag ska vi ner på stan och handla present till pappa M som fyller år på lördag. Hoppas på en dag med nöjda och harmoniska barn!


Mina små för exakt ett år sedan. Vad ni VÄXER! 

Presentation


En virrig och småtokig mamma med kort tålamod till Lukas, Klara och Oskar. Bloggar om vår vardag och lite därtill. Här kan du läsa allt om spilld mjölk, gap&skrik, bus, trots, tokiga ord och också om en himla massa kärlek till tre små vilda barn. Med oss

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards