ettsmåbarnsliv

Alla inlägg under november 2010

Av Johanna Mokvist - 6 november 2010 20:43

Vilken fantastisk dag vi haft idag!


Vi startade dagen med att åka till Gustavsviks upplevelsebad. Lukas kusiner Robin och Erik följde med, vilket Lukas såklart var överlycklig över att de gjorde. Familjen Sandnell åkte dit de också. Väl där inne busades det för fulla muggar, dock föredrar jag nog badet här i stan. Tror att Lukas måste vara ett par år äldre innan han kan uppskatta det ordentligt. Men kul hade vi helt klart.


 


 



Erik är modig och hoppar från "sjuan"


   

Poyan slog på stort och hoppade från "tian"


På vägen hem stannade vi hos Lukas farmor och farfar på lite fika. En hel del bus blev det såklart också.


Än var inte dagen slut när vi åkte därifrån. Hem en snabbis innan vi for vidare hem till familjen Sandnell för lite kebab och trevligt sällskap. Linnéa och Lukas började genast att leka. Sen ramlade familjen Lagerstedt in ockå. Busungen Isac ville såklart vara med och busa han också. Vi åt och alla barnen lekte otroligt bra tillsammans! Så himla kul att se. Lilla Svea sussade gott i oljudet, dröjer nog ett tag innan hon kan vara med och busa som de andra vildarna.

Lite småresor planerades in också, kommer bli himla kul om det blir av.


Lukas tycker att Sveas fötter är söta!

Han tycker nog överhuvudtaget att hela hon är söt. Bebistokig som mor sin kanske?


En fin liten prinsessa! 


 

Pusskalas!

 

En riktig liten "dam" är han vår son! 


Kvällen blev sen, vi kom hem för bara en stund sen. Gissa om Lukas somnade på stört? Hur nöjd som helst tror jag att han är med den här dagen. Och det är vi med, det är sådana här dagar man lever för!


Kyligt i bilen på vägen hem minsann!Bushumöret hängde med hem!


Nu ska jag ocså krypa ner under täcket. Är trött efter den här händelserika dagen! Hoppas att er helg varit lika bra som våran har varit.


Gonatt! 

Av Johanna Mokvist - 4 november 2010 19:09

I eftermiddag traskade jag och Lukas över till Hanna, Thristan och Thexas. Där bjöds det på kaffe med kladdkaka. Lukas och Thristan smaskade på glass med väldigt många strössel att välja emellan. Dock var Lukas mest intresserad av att leka med alla roliga leksaker som fanns där. Jag fick även passa på och klämma på lite bebis, Thexas 8 månader. Gudomligt söt och go! Vi tackar så mycket för att vi fick komma hem till erat fina hem, precis i min smak!! Så vill jag också ha det!


Lukas har pratat om "barnen" massor nu ikväll och vill nog gärna ses igen!


Nu ska jag unna mig själv ett bubbelbad medan M ska iväg och träna. Sen somnar jag nog tidigt ikväll också. Tröttmössan sitter fortfarande på!


     


 


 


 


Hoppas Ni får en fin kväll!

Av Johanna Mokvist - 4 november 2010 08:54

Inleder inlägget med en gäsp!


Helt tokigt, jag är så trött. Jag skulle kunna sova hela kvällarna i soffan... I går var det Greys Anatomy på tv, ett program jag flitigt följer men igår förstår ni, då somnade jag som en liten trött bebis. Vaknade till när det var en halvtimme kvar men traske in till sängen för att fortätta sova, ist för att se klart på det. Inte likt mig!! Fy, vad hemskt det kan vara att vara trött! Är det hösten/vintern tro?


Idag är Lukas på dagis fram till lunch. Själv mejlar jag präster... Vi ska intervjua en religiös person, och en pärst vore ju funka då! Sen ägnar jag mig åt min svenska reccension också. I eftermiddag ska vi hem till Hanna och hennes små pojkar. Det ska lekas och så ska de köpa Lukas gamla mjukisbil.


Nu ska jag ta en kopp kaffe och läsa boken min inför reccensionen. Och nej Emlie, INTE julkaffet! ;)


 


Svejs!

Av Johanna Mokvist - 3 november 2010 12:12


Åh, så skönt! Fotograferingen av Lukas gick fin fint! Han tyckte om fotografen och var på strålande humör! Dock är ju inte att sitta still en 2-årings roligaste sysselsättning. Men tror att han lyckades få till några bra bilder i alla fall. Ska bli så kul att se om 2 veckor. Emelie var med också, till Lukas stora förtjusning. Efteråt tog vi lite lunch på stan. Mys!


Nu sover Lukas, sen bär det av mot badhuset med Mormor och Alexander. Toppendag med andra ord!


   

Innan fotograferingen. En rolig bondgård med djur fanns det!


   

Sen shoppades det lite inne på KappAhl också. Skojig film finns att titta på där!


   

Pannkaka med sylt och grädde! Mmmmmm...


 

Herr Lukas gör som vanligt någon underlig min! ;)

Av Johanna Mokvist - 2 november 2010 18:38

Nu börjar kvällen lida mot sitt slut, i alla fall för herr Lukas. Läggdags om en halvtimme. Kvällen har verkligen varit full av bus. Först åkte vi och hämtade pengarna i kyrkan. Inte så värst mycket, men en liten slant i alla fall. Kanske för att de ska ha 30% av pengarna. Jaja, huvudsaken är att det går till bra ändamål! Till barn som behöver pengar!


Sen har vi, eller ja, Lukas och M har busat här hemma. Jag har lagat mat, på LUKAS order! haha! Jag fick inte vara med och busa. Har även hunnit med att klippa Lukas, han fick måla under tiden då gick det skapligt bra. Han tröttnar fort och tycker det är tråkigt... Får ta lite mer i morgon på längden inanna vi sla iväg! Nu badar M lillherren.


Ikväll är det mycket på tv;n så jag vet vart jag ska spendera min tid! :)


Nu bjuder jag på kvällen i bilder:


Lukas pussar på akvariet. Han har helt klart fått fiskintresset från sin far!



   

Bus på hög nivå på golvet i vardagsrummet!


 

Maten är "BAAAAM" :)


     

Frillan innan klippning. Skapligt långt ;)


 


 

Lite bus i badet får avsluta den här fina kvällen!


Förresten, köpte julkaffe idag! Mmm, ska smaka gott i morgon bitti!



Av Johanna Mokvist - 2 november 2010 14:16

 


Ikväll gör jag som Poqita ovan!

Är trött efter min och Ellinors "pluggdag" på bibloteket.. Vi konstaterade att vi inte får så mycket gjort när vi ska plugga tillsammans. Istället blir det prat om allt och inget, skratt till max och massor av tokigheter! Vad kostigt att det kan klicka så mycket med en människa! Vi har så fasligt kul tillsammans och jag hoppas vi kommer fortsätta ha det!! Det är verkligen aldrig för sent att hitta en sann vän!


Nu ska jag hämta Lukas på dagis sen ska vi cykla och hämta pengarna som jag har tjänat in sedan klädförsäljningen. Hoppas det blev lite iaf!


Förutom att sova ikväll ska jag klippa Lukas. I morgon väntar fotografering av min underbara pojke!


Av Johanna Mokvist - 2 november 2010 07:16

 


Dessa fina ord hade M med sig hem till mig igår!

Ibland kan han konsten att "överraska" mig minsann. De pryder hyllan över soffan nu!


Nu blir det kaffe, sen en dusch innan det bär av mot bibloteket för att plugga.

Av Johanna Mokvist - 1 november 2010 21:21

I morgon väntar en heldag på bibloteket med Ellinor. För er som inte har förstått så är Ellinor en tjej på skolan som jag har fått väldigt bra kontakt med, vi läser många kurser tillsammans. Hon är verkligen en härlig människa som ger energi och får mig att bli på strålande humör! Hoppas på att få mycket gjort, och att vi kan lägga "korvskämten" lite åt sidan i morgon! ;)


Lukas somnade som en stock ikväll. Han var nog trött efter en eftermiddag hos Mormor. Vi var där och åt och hade det allmänt trevligt som vi alltid har när vi är där!!


M är och tränar, eller ja, han spelar innebandy. Själv ska jag sova nu faktiskt. Är fortfarande fasligt trött sedan London! Ont i kroppen har jag också efter alla våra långa promenader!


Hoppas ni får en fin natt!


Koncentrerad till max när det är dags för pussel!  

Presentation


En virrig och småtokig mamma med kort tålamod till Lukas, Klara och Oskar. Bloggar om vår vardag och lite därtill. Här kan du läsa allt om spilld mjölk, gap&skrik, bus, trots, tokiga ord och också om en himla massa kärlek till tre små vilda barn. Med oss

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10
11
12 13
14
15 16
17
18 19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards