ettsmåbarnsliv

Alla inlägg den 3 februari 2012

Av Johanna Mokvist - 3 februari 2012 13:45



Bilden nedanför tog jag just på Lukas som myser för fullt framför "Landet för länge sedan", ni vet Lillefot och gänget. Det är hans nya favorit, han kan inte släppa blicken från tv:n för en sekund ens! :)

Bra sysselsättning när lillasyster sover så det är lite lugnt här hemma.





 




Av Johanna Mokvist - 3 februari 2012 12:55


I dag var det dags för tjejfika, vi är fyra tjejer som brukar ses och fika en gång i månaden allihopa. Jag satt igång tidigt här i morse med att baka kokosrutor, dammsög och skrurade samtidgt som jag färgade håret. Vid klockan 9 plingade det i telefonen, Emelie och Vince skulle stanna hemma. Klockan blir 10, när alla skulle komma... Ingen kommer... Klockan går, jag ringer till slut till ena Emman som sov och vaknade av att jag ringde. Den andra Emman gick det inte att få tag i, bara en avstängd telefon, det första som hoppar upp i mitt huvud är att det är dags för hennes bebis att komma ut i dagarna, så jag blev i eld och lågor här hemma. I vilket fall kom den sovade Emma hit till slut och fikade, en timme för sent! :) Trevligt var det, Klara myste på bra i hennes famn. Skönt att hon inte är blyg och kinkig bebis längre.


 

Emma är rolig!



Åh, en vovve!





   


Nu myser vi i soffan här hemma. Klara ligger för sin förmiddagslur och när hon vaknar blir det mellanmål och sedan en tripp bort till min mamma som ska "lära" mig att sy. Det ska sys kuddfodral ikväll innan jag far iväg för en jobbnatt.


Påtal om jobbnatten så ska det bli väldigt spännande.. Jag lär ju få en skön natt med sömn, frågan är bara hur det blir här hemma. Tror att en viss liten dam kommer att protestera när mamman i huset inte kan ge henne närhet på natten! Bra att lära henne att INTE äta på natten när jag inte är här, jag har ju en förmåga att vika mig och ge henne mat efter att tag trots det att hon faktiskt inte är hungrig.



Nu ska jag plocka lite här hemma innan vi ska åka. Trevlig helg på er!

Presentation


En virrig och småtokig mamma med kort tålamod till Lukas, Klara och Oskar. Bloggar om vår vardag och lite därtill. Här kan du läsa allt om spilld mjölk, gap&skrik, bus, trots, tokiga ord och också om en himla massa kärlek till tre små vilda barn. Med oss

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27 28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards