ettsmåbarnsliv

Alla inlägg den 21 februari 2012

Av Johanna Mokvist - 21 februari 2012 20:08


Idag har jag haft riktigt fint främmande här hemma! Båda Emmorna och lilla Elliot var här och myste. Det är så häftigt att jag och Emma har riktiga barn nu, när vi var små lekte vi otroligt mycket med dockor och var nästan maniska med dem, riktiga blöjor och nappar hade de, vi tog mammarollen på allvar med våra små dockor minsann. Vi var rätt "gamla" när vi slutade leka med dem också, och nu sitter vi alltså här med livslevande "dockor"! :) 


Lukas hade också besök, bästa kompisen Edwin var här och busade järnet, jag kan inte beskriva med ord hur hans rum såg ut när de hade lekt färdigt, precis som det ska vara!


M tog med Klara till badhuset för lite "pappa&dotter-tid", det hade varit jättemysigt, Klara (som förresten blir SJU månader idag) hade varit nöjd och glad hela tiden, min lilla mysbebis!


När allt främmande hade farit hem till sitt så tog jag och Lukas cykeln upp till Lövåsen för att handla lite färg, jag har fått målarnojja nu igen och målar om allt jag kan till vitt. Sen åkte vi hem och hann börja med maten också innan den andra delen av vår familj kom hem.


Ikväll har jag och barnen myst massor! Det är verkligen guld värt att göra det nu när jag inte är hemma hela dagarna. Snart ska jag rulla bort till jobbet för min andra jobbnatt, det är jättekul att jag får jobba så mycket nu, trivs verkligen kanon!


       

Emmas "dotter" var såklart med också! :) 



Kram på er!

Presentation


En virrig och småtokig mamma med kort tålamod till Lukas, Klara och Oskar. Bloggar om vår vardag och lite därtill. Här kan du läsa allt om spilld mjölk, gap&skrik, bus, trots, tokiga ord och också om en himla massa kärlek till tre små vilda barn. Med oss

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27 28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards