ettsmåbarnsliv

Alla inlägg den 8 maj 2012

Av Johanna Mokvist - 8 maj 2012 20:22


.. och för en gångs skull är inte allt rosa! Äntligen hittade jag något som var BLÅTT, annars är det nästan bara rosa, lila eller vitt på tjejavdelningen (och det lilla som är blått/grönt är alltid kläder med fula tryck osv).


Tycker att denna lilla bodysuit var jättesöt på min lilla dam. Nu ska vi bara invänta den riktiga sommaren också :)


    

Av Johanna Mokvist - 8 maj 2012 19:52

... minst SAGT!


 



Rena rama ormboet!

Av Johanna Mokvist - 8 maj 2012 19:37


Idag har varit en händelserik dag. Först gick jag och Lukas upp före tuppen, gjorde alla morgonens måsten och skickade iväg honom till förskolan med M.


När man vaknar före tuppen hinnar man rita innan förskolan kallar.



"Tjat tjat" på mamma, då ser man ut så här! 



Efter Klaras frukost var jag hurtig och tog med mig lilla damen på promenad till forssjö för att träffa Emelie och lilla Vince (som har blivit stora pojken nu), halvvägs mötte vi dem och gick tillsammans. Fika, "lek" för barnen och en till promenad blev det, och en hel del prat och skratt såklart. Tyvärr så var Klara på dåligt humör och gnällde mest hela tiden, så blir det ju när man inte sover som man ska. Vince var i alla fall glad, och visade alla sina framsteg i utvecklingen, tvärt mot Klara med andra ord :)


 

"Hej, jag heter Klara och jag kan bara sitta!" ;O) 


Väl hemma vände jag bara för att åka och få insulindelegering, gjorde ett "test", fick delegeringen och åkte sedan hem igen, där hemma möttes jag av min farmor som kommit för att fira mig. Fick en jättefin, rosa baden-baden så nu kan jag sola i sommar. Vi fikade och hon busade med Lukas som vanligt innan hon åkte hemmåt.



Nu på kvällskvisten tog jag med mig barnen till affären och tågparken för att leka lite. Pappa M var trött och fick vila lite. Nu ska jag inta liggläge i soffan och invänta de desperata hemmafruarna. I morgon börjar jag jobba klockan 8 så sängen kallar nog tidigt ikväll.



Trevlig kväll på er!

Presentation


En virrig och småtokig mamma med kort tålamod till Lukas, Klara och Oskar. Bloggar om vår vardag och lite därtill. Här kan du läsa allt om spilld mjölk, gap&skrik, bus, trots, tokiga ord och också om en himla massa kärlek till tre små vilda barn. Med oss

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7
8
9
10 11 12 13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards