ettsmåbarnsliv

Alla inlägg den 12 maj 2012

Av Johanna Mokvist - 12 maj 2012 21:30


I morse när jag kom hem från jobbet ville Lukas gå ut på altanen och blåsa såpbubblor, det visade sig ganska snabbt att pappa M också ville göra det, "nu är det min tur, du får vänta" sa han till Lukas! :) Jag minns ju själv hur kul det var när jag själv var barn.


   


När det var dags för lunch så åkte vi och lämnade barnen hemma hos mormor. Vi åt en för en gångs skull lugn lunch i stadsparken tillsammans, sen blev det kaffe hos mor min innan vi åkte hem och mötte upp Mia (och bebismagen) och Julia som kom på besök. Barnen lekte väldigt bra faktiskt, medan vi babblade om allt och inget. Tyvärr var mitt batteri till kameran urladdat så inga bilder blev det denna gång.


Började sedan att jobba klockan fem. Nu ska jag sova så att den nya dagen kommer! Jag hoppas på att vi kanske kan åka till gammelfarmor Gun och titta på hennes kycklingar under mina lediga timmar i morgon på dagen.

Av Johanna Mokvist - 12 maj 2012 10:15


Vad det regnade igår! Skulle inte våren och sommaren komma nu? Jag vet att regn hör där till men den kanväl åtminstonde strata med solsken?


Igår var jag hemma hos Emma, hon bjöd på en otroligt god tårta som hon hade svängt ihop och kaffe såklart. Vi babblade på bra, det var väldigt trevligt. Så tråkigt att jag inte kan fira henne ikväll när mer eller mindre alla kommer dit.


   



Eftermiddagen hemma spenderade jag med att städa som en tok (det kommer inte att synas idag!), jag dammade, dammsög och skurade. Lukas lekte ute under tiden, och pratade sönder öronen på våra grannar, Klara gled runt i gåstolen och var relativt lugn och nöjd.


Kvällen i går spenderades på jobbet, var ute på en promenad i regnet så mitt nya regnställ kom ju till nytta, synd bara att jag glömde ta på mig regnbyxorna... Så kan det gå.


Nu ska jag umgås med familjen!

Presentation


En virrig och småtokig mamma med kort tålamod till Lukas, Klara och Oskar. Bloggar om vår vardag och lite därtill. Här kan du läsa allt om spilld mjölk, gap&skrik, bus, trots, tokiga ord och också om en himla massa kärlek till tre små vilda barn. Med oss

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7
8
9
10 11 12 13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards