ettsmåbarnsliv

Alla inlägg den 5 september 2011

Av Johanna Mokvist - 5 september 2011 21:14


Nu gott folk, mina bloggläsare än helgen över. Vilket för mig innebär mer bloggande!


Idag har vi haft en fullspäckad dag. När jag hade lämnat Lukas på dagis tog jag minstingen i familjen och gick till min skola för att se lite välkända ansikten, och många av mina lärare passade på att gosa bebis. Efter det hann jag med en fika med Emma, eller låt oss säga ½ fika! Hon hade bestämt möte med någon coah för en diet eller liknande och hon tog mer eller mindre över vår fika, haha!


Efter mycket svett och tårar fick jag sedan hem Lukas frå dagis, hem för lite lunch och sedan vila som bestod av bus (!?) på rummet för Lukas med alla sina leksaker som låter som 100 elefanter, vilket i sin tur leder till att Klara inte kan sova. I vilket fall så stoppade jag två pigga kids i vagnen och traskade i väg till öppna förskolan här på norr för att möta upp Elin med hennes barn. Vi kom precis till fikat där jag passade på att hinka i mig två koppar kaffe!


Lukas busade järnet och fick sig även en känga av en annan pojke som var mer vild än tam, även Isac fick sig en rejäll smäll. En annan kan ju inte hålla tyst så jag sa till mamman i fråga som bara tittade på när hennes pojke beteede sig illa!


Efter allt bus där kom i alla fall pappa M och mötte upp oss så att vi kunde fara vidare till dagis för porträttfotografering av Lukas, och det gick jättebra, och jag tror att bilden som vi valde blev jättefin!




Nu slappar jag i soffan med en sovande Klara, Lukas sover sedan 8 och M är och spelar innebandy! Snart dags för sängen, och vaggan för Klara!


 


Mina kids redo för bus på öppna förskolan! 




Av Johanna Mokvist - 5 september 2011 17:06


Visst är dem goa, Klara och Molly! De ser så roliga ut, mest Klara som ser ut som en liten butter. Tror att dessa små damer kommer ha mycket skoj tillsammans när de är lite äldre. KUL!


       

Presentation


En virrig och småtokig mamma med kort tålamod till Lukas, Klara och Oskar. Bloggar om vår vardag och lite därtill. Här kan du läsa allt om spilld mjölk, gap&skrik, bus, trots, tokiga ord och också om en himla massa kärlek till tre små vilda barn. Med oss

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21
22
23
24 25
26 27 28
29
30
<<< September 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards