ettsmåbarnsliv

Alla inlägg den 17 september 2011

Av Johanna Mokvist - 17 september 2011 20:45



Det är inte lätt att vara storebror ska ni veta. Lukas har ett bestyr med lillasyster som bara spottar ut nappen hela tiden, han är där hela tiden och ska stoppa in den i munnen igen. När hon skriker säger han "såååååååjaaaa lilla gumman..", haha sötaste ever!

Ja, nog allt är det bra rart att ha två barn ibland också, inte bara jobbigt. Underbart att se hur mycket Lukas faktiskt tycker om Klara. Omvänt är det likadant, så mycket som det går. Är Klara på rätt humör och ser sin storebror så skiner hon oftast upp som en sol!







   



Puss på er mina godbitar till barn!

Av Johanna Mokvist - 17 september 2011 20:24



Vilket underbart höstväder vi har haft idag! Håller ni inte med?

Jag brukar inte annars vara ett stort fan av hösten, utan för mig är det våren som gäller, men idag sken solens strålar så skönt och luften var så frisk och härlig.


Vi tog bilen ut mot barnens farmor och farfar tidigt i morse för att spendera lite tid där. Ingen utav oss vill vara hemma, alla är så uttråkade och sura då! Väl i Hulta, där farmor och farfar bor tog barnen och jag en promenad med deras farmor medan pappa M "arbetade" med diverse saker med farfar. Sen bjöds det naturligtvis på god lunch, och som vanligt även någon god efterätt som vi allt för tjocka mosade i oss. Man är aldrig hungrig när man kommer hem därifrån, det är en sak som är säker!


Lukas passade också på att "hoppa in" hösten på sin studsmatta som finns där, och det lär vara de sista hoppen för detta år.


Nu på kvällen har familjen Sandnell, minus Linnéa varit här en sväng, helgens kebab har intagits. Klara var på sitt mindre bra humör, så medan vi åt hade jag henne i famnen, vilket resulterade i att damen fick en och annan kebabbit på sig, haha! Nu sover i alla fall alla barnen, och jag vet inte vad vi vuxna ska hitta på. En film kanske?


         

Världens finaste ungar! (som alla föräldrar tycker om just sina barn!)

Presentation


En virrig och småtokig mamma med kort tålamod till Lukas, Klara och Oskar. Bloggar om vår vardag och lite därtill. Här kan du läsa allt om spilld mjölk, gap&skrik, bus, trots, tokiga ord och också om en himla massa kärlek till tre små vilda barn. Med oss

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21
22
23
24 25
26 27 28
29
30
<<< September 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards