ettsmåbarnsliv

Alla inlägg den 10 juni 2012

Av Johanna Mokvist - 10 juni 2012 09:30


Haha, jag tror jag dör av skratt!

Ni som träffat Klara vet att hon rynker väldigt mycket på nästa, hela läppen förljer liksom med upp, det ser både rolitgt och förskräckligt ut på samma gång. En gång gjorde hon så mot två tanter på en resturang, varav tanderna sa "Ja, vi vet att vi är fula", haha.


Jag satt i alla fall och tittade lite på bilder i datorn när en gammal bild på mig som bebis döck upp (tio månader ung) och jag ser då att även jag rynkar upp med näsan lite lätt, så det kommer väl från mig då! Synd bara att jag bara har bild på Klara från sidan när hon gör så, likheterna skulle synas bättre med en bild framifrån.


   




Av Johanna Mokvist - 10 juni 2012 09:15


Dem flesta kanske skulle säga att jobbet gjorde dem trötta och utarbetade, och det hänger såklart säkert ihop med vilket typ av jobb man har också. Jag kan i alla fall säga helt ärligt att mitt jobb ger mig bra energier, visst saknar jag familjen när jag jobbar, men jag är alltid glad och pigg på jobbet och trivs. När jag sedan kommer hem efter jobb är det som att jag har samlat på mig massor av nya eneriger som jag kan ge till min familj! Riktigt härlig känsla måste jag säga, för visst hade det kunnat vara tvärtom. Jag ser det som att jag har hittat rätt jobb, sen om det varar för alltid vet man ju inte.



Idag står städning på schemat, det är så där stökigt nu igen, våra golv är hopplösa! De är mer eller mindre alltid fläkiga och när solen ligger på endast litegrann så syns allt. Jag vill inget hellre än att byta golv, speciellt i hallen! Jag vill ha några snygga, ljusa golv. Dessvärre håller inte M med, eller han vill inte lägga golv här, utan spara pengarna som det kostar till ett framtida hus. Ganska smart, så det är bara att acceptera och skura varje dag!



Annars ska jag ta med mig Lukas på förmiddagen och hämta upp några blöjor som jag köpt från köp&sälj på facebook, up&go är det, vi kör med vanliga och det är allt förutom lätt på Klara för tillfället, hon vrider och vänder på sig och rullar runt på skötbordet. Unge!


Det bästa idag blir väl kaffebsöket klockan ett, alltid trevligt när vänner kommer över. Det tycker både jag och barnen!



Hoppas att ni får en bra dag, i regnet och allt..

Presentation


En virrig och småtokig mamma med kort tålamod till Lukas, Klara och Oskar. Bloggar om vår vardag och lite därtill. Här kan du läsa allt om spilld mjölk, gap&skrik, bus, trots, tokiga ord och också om en himla massa kärlek till tre små vilda barn. Med oss

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18 19 20
21
22
23 24
25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards