ettsmåbarnsliv

Alla inlägg den 28 juni 2012

Av Johanna Mokvist - 28 juni 2012 09:30


Tänk att det redan är torsdag! Idag fyller min lillebror Alexander 10 år, vi ska dit efter lunch och fira födelsedagsbarnet. Jag minns än idag den dagen då han föddes, och första gången jag fick träffa honom. Vilken lycka! Jag hade länge önskat mig en syskon.


Annars flyter dagarna på bra, i tisdags var vi ju på den efterlängtade fotograferigen i Eskilstuna. Det gick sådär. Det kanske inte är att föreslå att sätta en 3½-åring i en fotostudio tillsammans med en snart 1-åring. Jösses! Klara vad nöjd till en början, men efter 1½ timme på en och samma punkt började hon tröttna, Lukas där emot var trotsig och envis från första minuten. Gjorde grimaser, sprang iväg, lyssnade inte osv... Kanske inte så förvånande! Vi fick i alla fall en liten förtitt på fem bilder på kvällen, och de var så himla fina, så förhoppningar finns ju om fler fina bilder! :-)


Igår var jag ledig halva dagen, precis som jag är idag. Jag och barnen tog cykel+cykelkärra bort till mormor igår för att spendera lite tid medan M tränade. Klara börjar tycka om sin mormor mer och mer nu, det är kul att se. Lukas busade järnet med morbror Alexander, en hel del såpbubblor blåstes också innan vi cyklade hemmåt igen.


         

Här har vi en till som kan göra grimaser.... ;-) 

 

 


Nu har jag just kommit hem från jobbet och tagit en kopp kaffe. Nu väntar duschen och lite hemmafix/bus med barnen innan vi ska traska bort och fira lillebror/morbror.


Hoppas att Ni får en fin dag!



Av Johanna Mokvist - 28 juni 2012 09:00


Den nya leksakslådan fick tummen upp av Klarisen! Bra det, då är vi alla nöjda!

Lilla damen kan ha en hel drös av leksaker på nedervåningen och jag slipper se dem när dagen är förbi, medan M slipper höra på mitt gnäll att det är leksaker överallt. Leklåda med lock är vad jag föredrar! :-)

Lukas som kan gå i trappor får ha sina leksaker på sitt rum när kvällen kommer, ingen leklåda för honom inte!


     



Presentation


En virrig och småtokig mamma med kort tålamod till Lukas, Klara och Oskar. Bloggar om vår vardag och lite därtill. Här kan du läsa allt om spilld mjölk, gap&skrik, bus, trots, tokiga ord och också om en himla massa kärlek till tre små vilda barn. Med oss

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18 19 20
21
22
23 24
25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards