ettsmåbarnsliv

Alla inlägg den 19 juni 2012

Av Johanna Mokvist - 19 juni 2012 20:05


 


”Jag tävlar hos Carolina om ett presentkort på 200 kronor från Tefrossa

Av Johanna Mokvist - 19 juni 2012 19:53


.. ANVÄNDER sina små fötter och ben så tyckte jag att det var dags för ett par fina skor till henne! Hittade dessa, enlig mig helt bedårande små skorna i storlek 20 på Ellos. Precis som de såg ut på nätet gjorde de i verkligheten, så himla rara. Och Klara gillade dem också, precis som mammsen.


     


Vart köper ni era barnskor? Påtal om barnskor, jag tänkte sälja ett par addidas-skor, tror att det är storlek 21 eller 22, finns det något intresse? 


Av Johanna Mokvist - 19 juni 2012 19:38


Så börjar dagen lida mot sitt slut, på både gott och ont. Jag har jobbat hela dagen idag, tiden har sprungit iväg så det har inte gått någon större nöd på mig inte, trevligt också att solen valde att titta fram på eftermiddagen.


Idag träffades några av mina kära vänner för att fika och umgås, och blä vad jag har varit ledsen idag för att jag inte kunde vara med, det är så sällan vi ses allihopa, och sedan två av tjejerna också fick barn så är det något alldeles extra att ses, så jag har haft en klump inombords idag.

En annan "tillställning" som jag missar ikväll är en grillkväll med jobbet, jag vet inte exakt när de skulle ses men jag kände att det blev för mycket att först jobba hela dagen, hem och laga mat, handla, umgås med familjen och allt som kommer därtill för att orka åka dit. Hoppas att det kommer fler gånger!


Barnen har varit ena riktiga rackarungar ikväll, i alla fall det stora hjärtat, han har verkligen svar på tal när det gäller ALLT, ett helt annat trots än det vi är vana vid är här på besök, hoppas att det blir kortvarigt. Klarisen är som vanligt, vill nog helst krypa in under huden på mig! Ikväll upptäckte hon att hon kunde ställa sig upp i soffan, så det roade hon sig med en sisådär hundra gånger om, och självklart skulle även Lukas göra det då också, helst på henne.


   

Goaste lårilåååren! 


Nu sover de små i alla fall, själv ska jag snart ta en avocadosmoothie, sen blir det nog sängen snart. I morgonbitti, närmare bestämt klockan åtta ska jag till hälsogymmet. Det får bli så tidigt om jag ska hinna med allt som ska hinnas innan jag börjar jobba klockan tre.


Kram på er!

Presentation


En virrig och småtokig mamma med kort tålamod till Lukas, Klara och Oskar. Bloggar om vår vardag och lite därtill. Här kan du läsa allt om spilld mjölk, gap&skrik, bus, trots, tokiga ord och också om en himla massa kärlek till tre små vilda barn. Med oss

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18 19 20
21
22
23 24
25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards