ettsmåbarnsliv

Alla inlägg den 14 juni 2012

Av Johanna Mokvist - 14 juni 2012 15:00


Hujeda mig! I morse efter att jag hade borstat Klarisens tänder sträckte jag mig bakåt för att hänga tillbaka handduken medan hon stod på en pall vid handfatet och höll i sig i handfatet, jag höll i henne lite lätt med ena handen. Vips sa det så ramlar hon, slår huvudet i toalettstolen för att slutligen trilla ner på golvet, allt gick på en sekund, jag hann knappt tänka och hann alltså inte få tag på henne ordentligen förrän hon låg på golvet. Hon var så ledsen, min lilla älskade gumma. Detta var precis innan hon skulle sova så jag satt där uppe med henne och "vakade" så att allt var ok. Hon har i alla fall hållt igång som vanligt, ätit osv så det är nog ingen fara med henne! Men vi får vara observanta på henne idag, eftersom hon slog i bakhuvudet.


Mammahjärtat fick sig en rejäl smäll, och jag känner mig så dum! Mamma lilla flicka.


 

Av Johanna Mokvist - 14 juni 2012 13:00


Hos mormor blir man visst bortskämd med glass var och varannan dag... I förrgårsnatt vaknade jag och M av att Lukas låg och vrålade i sömnen "Jag vill haaaaa eeennnnn glaaaassssstruuuut" samtidigt som han storgrät, haha jag höll på att dö av skratt! Vi får helt enkelt skylla glassdrömmarna på mormodern!


 

Av Johanna Mokvist - 14 juni 2012 11:00


I förrgår fick vår lilla Klaris smaka på mjölk, hon har gjorde det någon gång förut också men igår blev hon helt galen! Ville bara ha mer, mer och mer. Men eftersom hon är för liten för dricka så mycket blev det bara lite, så hon kämpade med det lilla som fanns i glaset. Sötnosan!


 

M har klippt gräset, det är därfär hans händer är lortiga (bäst att skriva det, annars blir det livat i hushållet!).



Efter lite mjölk i magen blir man SÅÅÅÅHÄÄÄÄR go och glad:



   



<3

Presentation


En virrig och småtokig mamma med kort tålamod till Lukas, Klara och Oskar. Bloggar om vår vardag och lite därtill. Här kan du läsa allt om spilld mjölk, gap&skrik, bus, trots, tokiga ord och också om en himla massa kärlek till tre små vilda barn. Med oss

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18 19 20
21
22
23 24
25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards