ettsmåbarnsliv

Alla inlägg under juli 2012

Av Johanna Mokvist - 31 juli 2012 08:15

Jag kan inte påstå att jag har sådär överdrivet mycket tid till någonting just nu. Allt rullar på i en faslig fart, veckorna mer eller mindre försvinner. Jag gillar tempo och att tiden går så jag ska inte klaga!

Inatt har älskade Lukas sovit över hos Linnea, han blev så himla glad igår när drt bestämdes! Han älskar verkligen sin Linnea. Så kul att se då de faktiskt har "lekt" sedan han var runt halvåret, då han började åla efter henne. Jag har inte fått något uppdatering om hur natten varit, men det har nog gått bra! Gissar på att han har massor att berätta i eftermiddag!

Snart åker vi till Skara sommaland också, det ska bli kul! Det blir vår lilla minisemester för iår, mysigt att bo i stuga sådär. Vi gjorde ju det när Lukas var 1 1/2 år och då älskade han att vara där så kan tänka mig hur det blir nu :-) även Klara älskar ju att bada och plaska!

Ja, en liten uppdatering iaf!

Av Johanna Mokvist - 28 juli 2012 10:11


Igår tog vi oss en liten tur till Esklistuna för att bland annat äta glass på Slagsta. Först stannade vi på Tuna Park för lunch och lite shopping. Höjdpunkten var självklart glassen, Lukas är verkligen galen i glass (som de flesta barnen antar jag). Kan även meddela att Klara är en riktig gottegris, inte för att hon får äta en massa godsaker men smaka får hon ju göra då och då. Igår var hon helt vild efter att få smaka på våra glassar, banan ville hon då rakt inte ha!


 



Av Johanna Mokvist - 28 juli 2012 09:55


I morse var det min tur att gå upp med kidsen, pappa M hade ju en utekväll igår med sin vänner så han ville sova. Som vanligt så vaknade kidsen vid sex-tiden. Jag kan inte förstå det där med att vilja gå upp före tuppen faktiskt.


Nu sover Klara igen, och Luks knölar runt i soffan... Han verkar ha myror i baken idag! Om en liten stund ska vi ta bilen ut till min farmor Gun för att få lunch. Vi tänkte också plocka lite blåbär och svamp. Dagen kommer säkerligen bli bra.


Ett kollage med bilder som jag tog tidigt i morse. Lukas låg i soffan och Klara provade sin nya höstmössa samt lekte med ett par okända skor som stod i hallen... Spännande!


 


Hoppas att alla Ni får en bra lördag!


Av Johanna Mokvist - 27 juli 2012 14:00

 


Lukas, 1 år!

Älskade lilla pojke. Har du varit så här liten?

Av Johanna Mokvist - 27 juli 2012 10:30


Förväntansfull. Funderingar. Tankar. Oro. Längtan. Hopp!


Av Johanna Mokvist - 26 juli 2012 20:45


I förmiddags gick vi hem till min mamma. Båda barnen stormtrivs hemma hos mormor och hennes familj. Poolen (ingen lyxpool) är ju himla populär också, mormor hade köpt en "plasttunna" till Klara att plaska i också, det var uppskattat.


Det bjöds på mat och bra energi! Som alltid när man är där blir man på gott humör, och barnen sprudlar av lycka där. Högljutt blir det, men vad gör väl det om hundra år!


Nu får ni se på några av dem bilder jag knäppte idag på mina underbaringar till ungar (som jag förövrigt sakna ihjäl mig efter när jag inte är med dem!!!!).

 

 

"Mommo" är glad, för lilla Klarisen älskar hennes hundar till skilland från Lukas. Hon kallar henne för sin

lilla kennelflicka som ska över kenneln sedan ;-)

   

 

 

Lyckan är att få spruta kallt vatten på morbror Alexander och hans kompis. Busungen nummer ett!

När dem sedan skvätte tillbaka på honom blev det liv i luckan med tårar, haha!

     


Fler av dessa dagar tack!! Det är när man har sådna här dagar som man vet varför man älskar sommaren!


Av Johanna Mokvist - 22 juli 2012 18:45


Vem har sagt att inte storebror kan tycka att lillaystern presenter är roliga? Till och med roligare än sina egna ;-)


 

Av Johanna Mokvist - 22 juli 2012 18:30


Jag fick här om dagen ett överraskande mail av Pågen.

Jag deltog för någon månad sedan i en tävling som dem hade, tävlingen gick ut på att lämna en bra beskrivning på vart jag allra helst ville avnjuta Pågens grifflar. Jag skrev ett par ord, men trodde ju såklart inte att det skulle ge någonting. Det var jag och 201 andra som tävlade, och jag vann! :-)


Priset är inträde på Legoland i Danmark för mig och min familj samt övernattning på deras hotell med frukostbufé (värt 3200 kr). Inte illa alls, Lukas kommer att älska besöket där!


Nu behöver jag lite tips från er som kanske vet hur man smidigast och billigast tar sig till Danmark?


 

Presentation


En virrig och småtokig mamma med kort tålamod till Lukas, Klara och Oskar. Bloggar om vår vardag och lite därtill. Här kan du läsa allt om spilld mjölk, gap&skrik, bus, trots, tokiga ord och också om en himla massa kärlek till tre små vilda barn. Med oss

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17 18 19
20
21 22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards