ettsmåbarnsliv

Alla inlägg under juni 2012

Av Johanna Mokvist - 18 juni 2012 20:52


Lilla gumman, nu kommer allt på och samma gång! Skulle inte bli förvånad om du har tagit dina första stapplande steg på din ettårsdag!


       



Att gå längst möbler är ju så himla kul, hejdå lära-gå-vagnen liksom.. Och bäst av allt, det finns ju så mycket förbjudet på alla hyllor/bord!!

Av Johanna Mokvist - 18 juni 2012 20:27


I morse, precis innan jag hoppade på cykeln för att träna kom min farfar och knackade på altandörren. Jag hade helt glömt bort att vi skulle ha Tone idag för att trimma henne. Barnen blev glada, eftersom jag var på väg till gymmet så fick ju Tone vara kvar här i många timmar och det var himla spännade tyckte dem. Lukas är ganska anti hundar, och tyvärr så skyller jag det på min mammas lite FÖR glada hundar, de har hoppat/knuffat omkull honom allt för många gånger. Efter ett tag "tinade" han upp i alla fall och var ute själv och kastade boll med bolltokiga Tone, Klara sa hela tiden "Tsssiiii" till henne, det betyder kisse, haha! Klara älskar verkligen hundar och katter.


Haha, hjälmen har Klara satt på huvudet själv!


     



Eftermiddagen bestod sedan av att trimma Tone då, jösses så mycket päls en korthårig hund kan ha!! Lukas lekte med bästa kompisen och de undrade vad tusan jag höll på med, fnittrade som bara den åt stackars Tone, sen lekte de med henne när hon var färdig.


Och så över till gymmet, där gick det bra!! Jag är verkligen pepp nu! Körde på mer än någonsin idag, kunde inte riktigt slita mig. Längtar till onsdagens pass.


Annars har jag bara stressat idag för att hinna med allt, och ändå gjorde jag inte det, suck! Började jobba klockan fyra, det är konstigt att klockan kan gå så fort! Fick laga middag vid klockan två så att jag skulle kunna ta med mig matlåda. Viktigt med mattider och mellanmål nu, annars åker jag dit! Skulle samtidigt packa en himla massa paket som ska skickas, serva två hungriga bästa kompisar och städa här hemma...



Kom precis hem nu, ska vika lite tvätt innan jag ska lägga mig och läsa en tidning som jag fick idag på posten. I morgon väntar jobb till klockan fyra så bäst att sova tidigt.


Kram på er!

Av Johanna Mokvist - 17 juni 2012 22:34


I eftermiddags när jag kom hem var Lukas så ynklig så ynklig, min lilla pojke. Han vaknade ju i morse och kunde inte stödja/gå på sin högra fot så de har sependerat 2½ timme på akuten idag medan jag jobbade. Det hade klämts, tagits prover och röntgats på hans lilla fot. Så han har varit stilla/legat hela dagen, han har varit riktigt eländig. När jag sedan kom hem kom nog mycket på en gång för då blev han jätteledsen. Läkaren ringde nu på kvällen och prover/röntgen hade inte visat något så han skulle tala med en ortoped i morgon, så får vi se. Antagligen är det så att det handar om en överansträningning.


M åkte iväg och tränade efter middagen så jag och barnen myste på själva i soffan. Lukas och Klara börjar bara älska varandra mer och mer för var dag som går, underbart att se! De skrattade med varandra så att de nästan kiknade ikväll, jag med. När jag sedan hade lagt dem så tjoade Klarisen där uppe efter ett tag, pigg som en mört... Så blir det när man får sova middag sent, så hon fick komma upp en stund till, bara mysigt att få gosa lite med henne, och vilket strålade humör hon hade också!



Nu bjuder jag er på en riktig bildbomb med bilder från kvällen!


               

Älskade ungar!!!! 




I morgon är jag ledig fram till klockan fyra, ska starta dagen med ett gympass tänkte jag annars ska jag vara med familjen. Jag jobbar alla dagar denna vecka förutom fredag, midsommar.



Gonatt på er, nu är klockan på tok för mycket!

Av Johanna Mokvist - 17 juni 2012 19:47

 


”Jag tävlar hos Carolina om EN VALFRI vara till ett värde av max 300 kronor från
O-råsa

Tävlingsreglerna är enkla och alla kan vara med och tävla!

Av Johanna Mokvist - 17 juni 2012 18:00


 


”Jag tävlar hos Carolina om ett presentkort på 300 kronor från Familyroom.se

Tävlingsreglerna är enkla och alla kan vara med och tävla!

Av Johanna Mokvist - 16 juni 2012 19:46


Tänk att så fort jag gnäller i min blogg om dåligt väder så blir det ändå soligt en liten del av dagen, även idag blev det ju så. Vi kunde äta middag ute på altanen. Upehåll för studenterna blev det ju i förmiddags också, vi var på stan och tittade på dem, vilka minnen man får tillbaka från sin egen student.


Jag och Klara tog oss en cykeltur för att handla lite barnkläder hemma hos en tjej och det var tur att jag satt på henne regnkläder för på vägen hem stod reget som spikar i backen och åskan visade sig också, jösses, jag var dyngsyr när vi kom hem. Men vad gör väl det när vi kom hem med en full påse av fina kläder för en väldigt billig peng!!


   


Lukas kom hem strax efter lunch idag, glad och massor av kul att berätta från Busfabriken. Han och bästa kompisen fortsatte sedan att leka här ute hela eftermiddagen så det var en trött hjälte vi la ikväll!


I morgon väntar jobb för mig hela dagen så då hoppas jag verkligen på fint väder, vore ju skönt att spendera dagen ute på promenader. Nu blir det  jordgubbar med glass och film.


Trevlig kväll på er!!

Av Johanna Mokvist - 16 juni 2012 15:25


Nu är det min tur att bli av med lite kläder så jag gör ett försök här!


Klänning från H&M i storlek M, 20 kronor.



 

Skjorta från Lindex i storlek M, 20 kronor.



Helt oanvänd klänning från serious sally i storlek M, 100 kronor.



Klänning från H&M i storlek S, 40 kronor.



 

Klänning från H&M i storlek M, 30 kronor.



 

Klänning från H&M i storlek M, 20 kronor. (Mer mörklila i verkligheten, väldigt dålig bild)



Tunika/klänning i storlek M, 25 kronor.



Tröja i storlek M, 20 kronor.



Alla priser är såklart bud/prutbara också :) lämna kommentar vid intresse!         

Av Johanna Mokvist - 16 juni 2012 09:42


Helt galet vilket tråkigt sommarväder vi har, ska man verkligen behöva stå ut med det här? Då är ju till och med vintern roligare än det här! Det går ju inte ens att gå ut i det här vädret, och hela vårat hus är bäcksvart, är det inte meningen att solens strålar ska lysa nu och man ska gnälla över att man svettas? Hopplöst är vad det är, snart tar jag min familj och flyttar till Thailand! Stackars studenter idag, jag minns när jag skulle ta studenten att det värsta som skulle kunna hända var att det skulle regna!


Lukas där emot lider nog inte av det dåliga vädret idag, han har nämligen åkt med sin bästa vän med familj till Busfabriken i Norrköping för att busa hela förmiddagen. De ringde i morse och frågade om han ville följa med, han blev helt till sig här hemma av fnitter. Han börjar ju verkligen bli stor nu slog det mig!


Den lilla är i alla fall kvar hemma, hon sover. Själv ska jag duscha, kanske kan ställa mig här ute på gräsmattan så spar vi ju på vattnet här hemma!! När Klarisen har vaknat ska vi ner och äta på stan, tyvärr får vi väl ta bilen... Vad dagen mer har att ge vet jag inte, det återstår att se.



Älskade pojken igår, efter frukosten sprang han ut i bara pyjamasen. Fick till det här roliga kortet genom fönstret, hjärtat sitter i blomkrukan. 

Presentation


En virrig och småtokig mamma med kort tålamod till Lukas, Klara och Oskar. Bloggar om vår vardag och lite därtill. Här kan du läsa allt om spilld mjölk, gap&skrik, bus, trots, tokiga ord och också om en himla massa kärlek till tre små vilda barn. Med oss

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18 19 20
21
22
23 24
25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards