ettsmåbarnsliv

Alla inlägg den 3 augusti 2011

Av Johanna Mokvist - 3 augusti 2011 21:11


Idag har vi spenderat hela dagen på Kolmårdens djurpark tillsammans med familjen Lagerstedt. Vädret har varit toppen, och alla barn har skött sig perfekt! Vad mer kan man önska sig när man besöker en djurpark.


Klara, som i morgon redan är två veckor har mer eller mindre legat och sovit i vagnen hela dagen, men undantag för mat (inte alla bebisar som tuttat i en linbana ovanför lejon och giraffer!), någon tur i bärselen har hon hunnit med också.


Lukas har såklart varit i eld och lågor över alla djuren och har varit på strålande humör och lyssnat på mamma och pappa hela dagen. Han har också visat sig väldigt modig för att vara 2½ år (tycker jag!), han har två gånger åkt berg-och dalbanan som finns där, som till och med jag tycker är läskig! Det fick mig verkligen att förstå att han börjar bli så stor nu, nästan så jag fäller en tår eller två!! Han totalslocknade i bilen hem, så vi lade bara över honom i sängen när vi kom hem. Klara sov också hela bilresan så jag kunde passa på att ta min FÖRSTA kopp kaffe för dagen under tiden (förstår inte var tiden tar vägen)! Damen i fråga sover än, så hur natten blir vet endast hon!


Dagen har helt klart varit toppenbra, och nästa år blir det ett besök där igen!


Nu ska jag hänga upp lite tvätt, var tvungen att tvätta direkt när vi kom hem. Tvättmaskinen går mer än någonsin sen vi fick en bebis i hushållet!



                       



Gonatt på er gott folk!

Presentation


En virrig och småtokig mamma med kort tålamod till Lukas, Klara och Oskar. Bloggar om vår vardag och lite därtill. Här kan du läsa allt om spilld mjölk, gap&skrik, bus, trots, tokiga ord och också om en himla massa kärlek till tre små vilda barn. Med oss

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards