ettsmåbarnsliv

Alla inlägg den 25 augusti 2011

Av Johanna Mokvist - 25 augusti 2011 16:34


Nu är jag och barnen hemma hos mormodern! Lukas är ute och klipper gräset med mormor, Klara ligger såklart och sover i min famn.. Snart ska vi väl äta lite mat, och sen är kvällen snart här, och det blir skönt!!


Innan vi gick hit var vi på bvc, Klara väger numera 4900 gram och är 57 cm lång. Det går undan och hon följer sin kurva perfekt. Precis som bror sin ligger hon över "normalkurvan" och är en stor tjej!


Själv känner jag mig lite lätt nedstämd. Jag borde vara den lyckligaste i världen som har två, fina och friska barn. Istället känns allt tungt och jobbigt. Lukas är så himla trotsig mot mig, jag känner inte igen min pojke. Allt beror ju såklart på att Klara numera är en del av familjen. Det är svårt att handskas med, men jag vet ju att det är en tid som kommer att gå över tids nog! Gäller bara att "rida" ur stormen.


     

Lukas hemma hos mormor i våras!


Tips på hur man tampas mot trots tar jag gärna emot, när det också är ett småsyskon inblandat!

Av Johanna Mokvist - 25 augusti 2011 08:46


Natten har varit mindre bra, Klara har inte gjort annat än att äta/snutta. Hon var go och glad när det var dags att vakna iaf, och hur mysigt är det inte med en glad bebis?


Lukas är på dagis och busar av sig, och här sitter jag med en mammakär bebis i famnen. Snart ska vi bege oss till skolan för att träffa underbart folk och dricka kaffe!


I eftermiddag tar jag och barnen väskorna och går till min mamma, vi ska sova där inatt för M ska ha herrmiddag här ikväll, så vi flyr kan man säga! Ska bli spännande att sova där själv med barnen.... Lukas vill sova i Alexanders soffa säger han, så det lär bli så!


 

En solstråle vid frukosten! I den fina klänningen hon fick av Ellinor.

Glöm inte att vara med i tävlingen! Än så länge är det 10 stycken som är med! Var det Du med, även om ni inte har barn. Perfekt present till någon med kids!

Presentation


En virrig och småtokig mamma med kort tålamod till Lukas, Klara och Oskar. Bloggar om vår vardag och lite därtill. Här kan du läsa allt om spilld mjölk, gap&skrik, bus, trots, tokiga ord och också om en himla massa kärlek till tre små vilda barn. Med oss

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards