ettsmåbarnsliv

Alla inlägg den 31 augusti 2011

Av Johanna Mokvist - 31 augusti 2011 21:10


Idag har vi verkligen haft en strålande dag. En stor del av att dagen blivit så bra är för att Emelie har spenderat den med oss! Vilken klippa hon är, hon har hjälpt mig massor med barnen trots sin stora bebismage och har såklart varit ett trevligt sällskap!


Först fika på stan medan Lukas var på dagis, sedan for vi hem och duschade Lukas med första omgången med desinfektionstvålen, matade den lilla gaphalsen och sedan gick vi ner på stan och åt lunch. Sen var det dags för läkarundersökning för Klara på BVC. Allt var i sin ordning med henne, förutom naveln som behövde lappiseras. Jag vet inte riktigt vad det är, men sedan hon tappade "navelstumpen" så har det varit som ett hål in i magen nästan, ja det har inte sett bra ut helt enkelt. Så nu är det fixat förhoppningsvis. Hon har nu passerat 5 kg´s strecket och charmade läkaren massor innan hon tog till skrikandet! :) Emelie roade Lukas undet tiden med lite läsning.


Nu ligger vi helt utslagna i soffan, jag, M och Klara. Lukas sover som en stock efter klippning av hans hår och andra omgången dusch idag med den "otäcka tvålen" som han sa till mig. Snart ska vi också släcka ner och sova en förhoppningsvis skön natt!



Tack Emelie för idag, du är för härlig. Längar så tills din lilla gosbebis kommer!



Min älskade unge, du är det bästa som hänt mig. I morgon får du ett rakt finger precis som mamma och pappa!

(bild tagen för över 1 år sedan) 

I morgon är det dags!!

Av Johanna Mokvist - 31 augusti 2011 08:57



Nu ska jag och Klara gå ner på stan och fika med Emelie och kulan hennes!

Några ärenden ska uträttas också innan Lukas ska hämtas på dagis 11.20


 


Hoppas ni alla får en fin dag!

Av Johanna Mokvist - 31 augusti 2011 08:45


Igår eftermiddag var vi som sagt på sjukhuset i Esklistuna. Lukas fick besöka opertionsavdelningen där inför morgndagen. När vi kom dit blev vi omhändetagna av en jättetrevlig narkossköterska som verkligen visste hur man skulle handskas med barn. Hon lyckades få våran trotsiga och blyga pojke att visa sin fina sida.


Vi alla fick ha på oss vita rockar och fula mössor innan vi fick gå in i operationssalen, Lukas såg ut som en liten doktor.. <3 På operationsbordet låg dockan Olle och på honom visade narkosläkaren vad som skulle hända Lukas i morgon, hon förklarade på ett sätt så att Lukas förstod, och skojade en hel del med vår busunge. Lukas fick också testa att ha masken som han ska bli sövd med unt munnen. Han lyssnade och var så intresserad och när vi åkte hem sa han att han ville tillbaka dit.


I morgon är det alltså dags, vi åker redan klocka 6 på morgonen, och innan det ska vi hinna dyscha honom med desinfektionstvålen också. Ingen frukost får stackaren heller.. Det kommer bli en lång dag i morgon. Pappa M kommer vara med under sövningen och sedan på uppvaket. Bara en förälder som får vara med! :( Usch, jag kommer vara så nervös!!


Önska honom lycka till!


 

Presentation


En virrig och småtokig mamma med kort tålamod till Lukas, Klara och Oskar. Bloggar om vår vardag och lite därtill. Här kan du läsa allt om spilld mjölk, gap&skrik, bus, trots, tokiga ord och också om en himla massa kärlek till tre små vilda barn. Med oss

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards