ettsmåbarnsliv

Alla inlägg den 7 september 2010

Av Johanna Mokvist - 7 september 2010 07:34

.. eller Mimmi som Lukas säger!


Idag är det din dag, dagen då du ska lyckas. Jag vet att du komer göra det! Vad kul, vad glada vi är för din skull!! Jag hoppas på ett sms från damen i fråga sen.. Är 99% säker på att det står något positivt i innehållet..


Sen om inte.... Så är du ju såklart duktig för det! Då är det bättre lycka nästa gång. Men jag tror på denna gång, du har sådan vilja, det märks!


Puss på dej!


Av Johanna Mokvist - 7 september 2010 07:30

   


Hittade bland annat dessa bilder på datorn som är tagna med webkameran. Urusel kvalite men man ser att vi är glada i alla fall. Det var härligt att se! :) Bilderna är tagna i januari i år.


Ska man bli mörk igen kanske??

Av Johanna Mokvist - 7 september 2010 07:14


Så gott det är med en kopp kaffe på morgonen. Att höra kaffet bryggas låter så mysigt på något sätt, och så luktar det så gott! Lukas ropar ut "tatttee" när han hö bryggaren bubbla i köket! Duktig kille, han kommer också bli en kaffedrickare! ;) Nu är det bara M som ska lära sig dricka också. Tänk så mysigt att ta en kopp kaffe tillsammans på morgonen. " Men vaddå, det spelar väl ingen roll om jag dricker ett glas vatten?".... Jo mycket tråkigt!


I morse har Lukas varit lite småkrånglig. Han vaknade omkring 4.30 och var orolig, sen somnade han om efter lite prat från lillmunnen. Vaknade sedan igen runt 5.30, fick välling och sov sen till 6.15 Så jobbigt när det blir sådär, för man hinner inte riktigt somna om ordentligt förrän det är dags att gå upp på riktigt.


Nu sitter vi och tittar på Pingu, på golvet. Soffan duger minsann inte?! Nu blev jag visst själv här framför tvn.. Lukas hittade något roligare på sitt rum. Snart blir det frukost för oss båda och sen dagos och skola. M ska vara hemma idag, precis som igår. Han är trött mest hela tiden och har noll energi, så då kan han ju gott vara hemma.


Ikväll väntar jobb till klockan 9. En hektisk dag med andra ord, det är bra!


Min lilla rynknäsa i okt/nov förra året! 

Presentation


En virrig och småtokig mamma med kort tålamod till Lukas, Klara och Oskar. Bloggar om vår vardag och lite därtill. Här kan du läsa allt om spilld mjölk, gap&skrik, bus, trots, tokiga ord och också om en himla massa kärlek till tre små vilda barn. Med oss

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27
28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards