ettsmåbarnsliv

Alla inlägg den 11 september 2010

Av Johanna Mokvist - 11 september 2010 21:57


Idag har det varit en sådan där härlig dag!


Visst, dagen började mindre bra. Meningen var att jag skulle få lite sovmorgon men gick upp vid 8 i alla fall för att M glömt bort att vi hade tvätt. Fast å andra sidan är ju faktiskt klockan 8 sovmorgon för en småbarnförälder så jag är nöjd i alla fall. Jag och Lukas tog sedan cykeln ner till Friskis&Svettis för lite gympa, närmare bestämt Hoppis&Skuttis. Vi har varit på det förut för någa månader sedan och då uppskattade han det mycket. Idag gick det dock bara för en stund, sen började han utan anledning att storböla?? Inget hjälpte så vi fick trampa hemåt igen.


På eftermiddagen sen, efter det att Lukas hade haft sin sovstund på över tre timmar tog vi bilen ut till Hulta. Där fikade vi lite, busade ute i det vackra höstvädret och letade efter katten Acleia som Lukas älskar. Vi beslöt oss sedan för att stanna för lite middag, hemmagjord vegetarisk pizza. Mumsigt värre var det, till det fick jag mig ett glas rödvin. Härligt lördagsmys. Klockan tickade på och Lukas kom inte i säng förrän närmare klockan 9. Hoppas att det innebär att han sover någon timme extra i morgon.


Åter tillbaka till Hulta, så är det så himla kul att se hur mycket Lukas har börjat tycka om sin farmor och farfar. Han stuntar mer eller mindre i oss när vi är där, bara de som gäller. Många skratt har eftermiddagen bjudit på! Det är sådana dagar man lever för!


Nu ska vi sova, för i morgon blir det Norrköping för hela slanten. Vintergarderoben ska inhandlas, och även lite annat smått och gott. Om inte annat så är det mysigt att få en dagsutflykt med hela familjen innan den nya veckan startar.


En liten bus-Lukas innan läggdags ikväll. Han bjuder verkligen på sina största skratt och leenden.


Hoppas att Ni har haft en trevlig helg mina vänner!

Presentation


En virrig och småtokig mamma med kort tålamod till Lukas, Klara och Oskar. Bloggar om vår vardag och lite därtill. Här kan du läsa allt om spilld mjölk, gap&skrik, bus, trots, tokiga ord och också om en himla massa kärlek till tre små vilda barn. Med oss

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27
28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards