ettsmåbarnsliv

Alla inlägg den 16 september 2010

Av Johanna Mokvist - 16 september 2010 08:22


Det säger bara klick klick... Seriöst, vem kan motstå Polarn och pyrets fina kläder? Inte jag i alla fall. Har just klickat hem 2 tröjor till lillkillen i familjen.


   

Kort lånade från Polarn&pyret



Klick klick.. Mer shopping lär det ju bli kväll när jag ska på MeandI-klädparty. De har också fina barnkläder minsann!

Av Johanna Mokvist - 16 september 2010 07:03


Suck! Trodde jag skulle få vakna idag och må lite bättre, men ack vad fel jag hade. Idag rinner näsan ännu mer och det känns som igår. Gårkvällen kändes det faktiskt ganska bra, men det brukar väl vara så att man känner sig piggare på kvällen kanske.


Skola får det bli i alla fall. Vil inte missa för mycket matte om jag inte ligger inför döden. Herr Lukas sitter brevid mig och dricker sin morgonvälling. Med sig har han kossan Kicki och TVÅ snuttefiltar! Jag tar tillbaka det där jag skrev för några inlägg sedan att han aldrig får ha de när han inte sover.. Nu har han de ganska ofta här hemma, han har fått ett ännu större behov av sina mjuka vänner. Jag, eller vi känner väl att då får han ha det, hellre det än att vi ska bråka den lilla stund han är hemma om dagarana. När vi går ut får de dock stanna hemma.


Igår kväll somnade Lukas på stört när jag la hnom för natten. SÅ skönt! Kanske för att han inte hade sovit en blund på dagis igår? Bara han inte ska börja krångla där, det vore tråkigt. Sömnen på dagen är ju faktiskt viktig för hans lilla kropp och knopp.


Nu ska första koppen kaffe intas innan det är dags att cykla iväg till dagis. Idag får nog vantarna följa med! Brr...


Morgonens Lukas! 


Påklädning och tandborstning väntar!   Och kaffe :) 



Presentation


En virrig och småtokig mamma med kort tålamod till Lukas, Klara och Oskar. Bloggar om vår vardag och lite därtill. Här kan du läsa allt om spilld mjölk, gap&skrik, bus, trots, tokiga ord och också om en himla massa kärlek till tre små vilda barn. Med oss

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27
28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards