ettsmåbarnsliv

Alla inlägg den 29 september 2010

Av Johanna Mokvist - 29 september 2010 09:21


I morse när jag lämnade Lukas på dagis (som för övrigt var hur glad som helst) så satt det en mamma i soffan precis innanför där alla barnen har sina ytterkläder hängandes. Hon var där och lämnade sin son som är några månader äldre än Lukas, med sig hade hon sin inte alls gamla bebis som hon ammande. Den lilla bebisen grymtade av hunger sådär som bara små bebisar kan göra och var uppenbarligen jättehungrig. Det kom in fler föräldrar som tittade väldigt snett på den här mamman som var i full gång med att mata sin hungriga bebis! De bokstavligen suckade och skakade på huvudet. Jag själv tänkte inte speciellt mycket på det och tyckte mer det såg mysigt ut.


Jag har förtått att det finns delade meningar med att amma öppet. Jag själv ser inget dumt eller äckligt med det som många gör. När Lukas ammades så gjorde jag det både hemma, på fiket och i mataffären om det så behövdes!! Det är väl klart att man måste få ge sitt barn MAT om den är hungrig. Det finns ju inget så naturligt som att att amma så varför ska man inte få göra det vart man än är? Om man inte fick det så skulle man ju få behöva stanne hemma mer eller mindre hela dagen då man inte gör så mycket annat än att amma i början av bebisens liv.


Nej, fy till er som rynkar på näsan. Speciellt Ni som själva har barn och faktiskt vet hur det är!


AMMA PÅ!


Äta från mamma är det bästa som finns. Hemma i soffan, i affären, på en parkbänk, på fiket eller på dagis när syskon lämnas. Stå på er MAMMOR! 


Vad tycker Ni som inte har barn? Stör ni er på ammande mammor?

Av Johanna Mokvist - 29 september 2010 09:01


GRATTIS EMELIE till det efterlängtade körkortet!!! Nu får du vara beredd på att skjutsa runt på mig! :) *skämt å sido* tog faktiskt en tur med henne igår och det gick ju galant. Jag hade också kunnat haft mitt sabla körkort nu om det inte kostade så förbaskat mycket pengar! :( Pengar är verkligen ingenting jag badar i just nu. Men klart att jag ska ha det snart!


Grattis min vän! <3 

Presentation


En virrig och småtokig mamma med kort tålamod till Lukas, Klara och Oskar. Bloggar om vår vardag och lite därtill. Här kan du läsa allt om spilld mjölk, gap&skrik, bus, trots, tokiga ord och också om en himla massa kärlek till tre små vilda barn. Med oss

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27
28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards