ettsmåbarnsliv

Alla inlägg den 12 september 2010

Av Johanna Mokvist - 12 september 2010 07:27


Nu är Lukas alla vinterkläder inköpta. Det fick bli märket Didriksson på overall, mössa och vantar. Ett bra märke med bra och tåliga kläder. Det stod mellan det och Polarn och Pyret. Vilket jag också tycker om... Jag måste vara den veligaste någonsin. I vilket fall ska vi ju till Norrköping idag, då kommer det bli ett besök på Polarn och Pyret. Känner jag mig själv rätt kommer det nog att inhandlas en eller två mössor där.. De har så många olika, fina mössor där. Och reservmössor lär ju behövas. Precis som en extra overall också skulle vara bra! ;)


 

Här över kan Ni i alla fall se de nyinköpta kläderna som ska pryda Lukas i vår förhoppningsvis kalla vinter!

Av Johanna Mokvist - 12 september 2010 06:55


Idag fick jag en liten skön sovmorgon av min son. Vi gick upp omkring klockan halv 7. När jag öppnade vår sovrumsdörr för att gå in till Lukas ser jag i min ögonvrå en katt, en SVART katt! Hmm, kliar mig en stund i huvudet och är alldeles snurrig av att nyss ha stigit upp. Inte har väl vi en stor svart katt?? Är vi kattvakt? Drömmer jag? Ja många tankar hann snurra runt i mitt huvud innan jag inser att vi har en oinbjuden gäst! Inte var katten i fråga speciellt blyg heller.. Tittade lite på mig för att sen mjaua. Kissekatten fick tacka för sig och fortsätta sin morgon ute.


Då är den stora frågan hur katten kommit in? Vi insåg ganska snabbt att det måste vara via brädan som går upp på balkongen (den som Jeenge och Ilysse hade) sen måste den trots nätet som sitter som berget ha lyckats mosa sig in... Det blir till att ha stängt fönster numera! Maten var också slut! Kan ju vara lite sisådär otäckt eftersom att våra kattdamer heller inte är kastrerade..


Nog om det, nu får det bli lite kaffe framför Pingu innan det är dags att ta tag i alla morgonbestyr för att sedan ta oss vidare till gamla hemstaden Norrköping...


Kram på er!

Presentation


En virrig och småtokig mamma med kort tålamod till Lukas, Klara och Oskar. Bloggar om vår vardag och lite därtill. Här kan du läsa allt om spilld mjölk, gap&skrik, bus, trots, tokiga ord och också om en himla massa kärlek till tre små vilda barn. Med oss

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27
28 29 30
<<< September 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards