ettsmåbarnsliv

Alla inlägg under augusti 2011

Av Johanna Mokvist - 24 augusti 2011 08:50



Oh, vilken härlig natt vi har haft här i familjen Annorlunda!


Klara sov nonstop från 22.00 till 04.45 Hur skönt låter inte det för en sliten småbarnsmor? Sen sov damen vidare till 07.40 efter lite mat. Själv traskade jag upp tidigare för att kunna njuta av en varm dusch! Lukas verkar ha roat sig i natt, tydligen hade lampan i hans tak varit tänd sa M och dörren stod på glänt. Kanske gick han i sömnen eller så kanske en mardröm spökade.


Idag är det riktigt muligt och dimmigt ute, inget toppväder med andra ord. Hösten är verkligen på ingång. På både gott och ont!Lukas är nu på dagis, och Klara sover i vanlig ordning i vagnen ute på altanen. Jag sitter och funderar på vad vi ska hitta på senare i eftermiddag, men kommer som vanligt inte på något.


En kopp kaffe kanske jag ska hinna med i alla fall, och maskin tvätt skulle vara på sin plats. Sen får det bli soffmys för detta väder ger vi oss inte ut i om vi inte måste!



Bilderna nedan är från i morse när vi skulle gå till dagis. Lukas är stor kille nu säger han, så han måste köra vagnen. "Är det ok, mamma?" säger han. Haha, sötnosen där!



     



Ha en fin dag nu allihopa!

Av Johanna Mokvist - 24 augusti 2011 08:47


Är ni något tävlingssugna?


Om svaret är ja, håll då koll här under kvällen för då startar en tväling med chans att vinna ett presentkort på Busbjörnen.


Missa inte det nu, då blir jag ledsen i ögat!

<3

Av Johanna Mokvist - 23 augusti 2011 19:40

G L A D, G L A D A R E, G L A D A S T!


Försök hitta sötare bebis med dessa smile. Jag blir precis varm i hjärtat av dessa bilder!!


     


MIN PRINSESSA!

Av Johanna Mokvist - 23 augusti 2011 19:20


Åh, mina gosungar! Jag smälter av kärlek till dem, trots att de båda två kan vara envisa på sina egna vis...

Ni är underbara, tänk att ni är MINA! <3<3<3<3<3




             

Av Johanna Mokvist - 23 augusti 2011 10:16


Påväg hem till lilltjejens rum. Väggdekor och skylt "Här bor en prinsessa", precis som storebror har på sin dörr!






 










Även ett par fina gardiner är beställda. Ska bli kul att fixa med!


 

Av Johanna Mokvist - 23 augusti 2011 08:40


Morgonen startade lite lätt stressig. Jag hade glömt att säga till M att väcka mig när han gick upp, så jag vaknade lite sent. Så en dusch, föna håret och sminkning hann jag med på 15 minuter. Absolut inte fy skam för att vara MIG!


Men sen förstår ni, var mina små troll snälla mot mammsen. Klara gick med på att ligga i sitt babygym och spana på mumin medan jag och Lukas åt frukost tillsammans i lugnan ro. Även Lukas var duktig, inget trots alls som han annars har en tendens till att visa på morgonkvisten. Tänka sig att jag hann med att dricka kaffe utan stress och det hade en precis lagom tempratur, inte för varmt som det är när man får hälla i sig det till ljudet av bebisskrik, och inte för kallt som när det blir lämnat för annat! Det är väl för härligt!


Nu är mitt "stora" troll på dagis, och Klara sover i vagnen på altanen, dock gissar jag på att det inte blir så värst långvarigt med sömnen. Vädret idag ser en smula ostabilt ut så tror att vi håller oss inne idag. Emma skulle visst komma hit på lite kaffe vid lunch, det är ju alltid trevligt!





       







Ja, så startade vår dag här hemma hos familjen Annorlunda! Hur ser eran dag ut mina trogna läsare?

Av Johanna Mokvist - 22 augusti 2011 19:56


Fy skäms på mig ser jag, ingen vidare uppdatering har skett under helgen som vanligt. Nu ska ni i alla fall få några rader och ett par bilder.


Idag har vi haft en bra dag, glada barn: GLAD MAMMA! Medan det var uppehållsväder så gick jag och hämtade Lukas lite tidigare på dagis, sen begav vi oss ner på stan för att inhandla lite höstkläder till lillherren. Två tröjor och två byxor fick följa med hem. Lukas var mycket nöjd med sina kläder och skötte sig som en ängel på stan, Klara också, som sov som en stock i vagnen.


Precis när vi kom hem möttes vi av Emelie. Vi åt lite mat och precis när vi började med fikabiten kom Poyan cyklandes med barnen, Linnéa frågade om Lukas ville leka med henne, svaret var ju givet!


Efter någon timmes bus och fika i magarna följde Emelie med oss på en promenad för att hämta en jacka, och när vi precis var "framme" kom jag på att vi promenerat mot fel nedlagda Konsum, så det var bara att vända hem. Stackars gravida Emelie var helt slut i kroppen!


Nu är kvällen här och jag vill sova. Klara kör på sina vamliga kvällsrutiner, skrikarutinen.. Hon kanske slumrar till i 2-5 minuter sen skriker hon igen. Tur att det finns textade serier på tv! Ikväll är i vilket fall M hemma, så han har jouren på henne.


       


Nehe, en nattmacka på det här!

Av Johanna Mokvist - 21 augusti 2011 08:07


Inatt har vi haft en bra natt! Lilla damen i hushållet somnade 22.30 igår, och sov sedan fram till 03.45, åt lite och sov sedan vidare till 06.30 Det är ju helt klart godkänt måste jag säga.


Nu har jag hunnit duscha av mig all bröstmjölk, tvättat en maskin, plockat ur diskmaskinen, druckit en kopp kaffe och nu är det dags för frukost innan vi planerar att ta en promenad bort till barnens mormor. I eftermiddag tar vi bilen till Hulta och barnens farmor och farfar.


I morgon är det dagsför vardag igen, och dags att se fram emot helgen igen!


 

Två morgongosiga kids i soffan!



Hoppas Ni får en lugn och skön söndag!

Presentation


En virrig och småtokig mamma med kort tålamod till Lukas, Klara och Oskar. Bloggar om vår vardag och lite därtill. Här kan du läsa allt om spilld mjölk, gap&skrik, bus, trots, tokiga ord och också om en himla massa kärlek till tre små vilda barn. Med oss

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards